"Далі вони хочуть йти по своїх же трупах": Переможниця "Битви екстрасенсів" попередила про події у квітні та підлі плани Росії

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова вважає, що у квітні та навіть влітку 2024 року Росія намагатиметься наступати на Україну. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яна Пасинкова пояснила, що окупаційна армія і надалі хоче наступати на Україну та прагне залишити українців без ресурсів для існування.

"Залишити без елементарних ресурсів, зробити так, щоб люди хворіли. Є плани про приєднання території. Далі вони хочуть йти по своїх же трупах. Людей нічого не зупиняє. Ми ж знаємо, що зупинить, але росіяни думають по-іншому", — сказала переможниця "Битви екстрасенсів".

Яна Пасинкова додала, що влітку окупант теж намагатиметься наступати на територію нашої держави. "Є загроза того, що вони будуть застосовувати заборонені прийоми. Це стосується війни, людей. Причому там навіть Гітлер куритиме збоку", — пояснила тарологиня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...