Деякі будуть нести одкровення: Що означатимуть наші сни у період від 13 до 19 грудня

Довіряти снам чи ні – кожен вирішує сам, але заперечувати те, що вони, будучи продуктом роботи підсвідомості, мають свій – можливо, не завжди зрозумілий нам спочатку – сенс не можна, зазначають Патріоти України.

Можливо, не варто сліпо і фанатично дотримуватися "порад" снів у повсякденному житті, але дослухатися до них можна і потрібно – підказки нашого внутрішнього голосу, які отримує людина у вигляді сновидінь, часто виявляються важливими та цінними. Що насниться нам цього тижня – від 13 до 19 грудня?

Ніч проти 13 грудня

Якими б неприємними, жахливими і страшними не були сни нинішньої ночі, вони не збудуться, тому на них можна не звертати уваги. Так що від самого ранку потрібно викинути їх з голови і не перейматися думками про те, що вони обіцяють щось погане.

Ніч проти 14 грудня

Сни нинішньої ночі відрізняються приголомшливим та яскравим сюжетом з усіма елементами композиції: зав'язкою, кульмінацією та розв'язкою, прологом та епілогом. Однак ставитись до них необхідно як до переглянутого кіно – до реального життя вони жодного значення не мають, тому не збудуться.

Ніч проти 15 грудня

Сновидіння нинішньої ночі є посланням, яке надсилає людині її підсвідомість: вона дає зрозуміти, чого людина досягла в житті у цей момент, і чи це її призначення. Неприємний сон говорить про те, що вона у якийсь момент зійшов у накресленому йому шляху і рухається в інший бік, а приємний у всіх сенсах – навпаки, підбадьорює.

Ніч проти 16 грудня

Сни нинішньої ночі часто приносять одкровення, відкриваючи завісу таємниці – наприклад, над ставленням до нас іншої людини, особливо якщо йдеться про кохання. До того ж ці сновидіння є пророчими – зазвичай вони здійснюються на сьомий день: якщо до цього часу нічого не станеться, про них можна забути.

Ніч проти 17 грудня

Сни нинішньої ночі – чудовий спосіб зрозуміти, які проблеми існують у житті та яким чином їх можна вирішити. Як правило, підказки підсвідомості прості та прозорі, жодних тайносказань у них немає, тому їх необхідно розуміти буквально. Так, якщо сниться, що не можете відповісти на запитання тестів на іспиті, бажано ретельніше до нього готуватися.

Ніч проти 18 грудня

Сни нинішньої ночі не несуть корисної людині інформації, тому, якщо вони неприємні, не варто перейматися, а якщо приємні, зваблюватися – вони все одно не збудуться.

Ніч проти 19 грудня

Сни нинішньої ночі часто бувають пророчими: щоправда, вони не збуваються "близько до тексту", а відповідають на важливе життєве запитання, яке давно не дає людині спокою. Розшифрувати відповідь буде досить легко — головне, не забути, що саме "покажуть" уві сні.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...