Деякі із них Ванга вважала особливими: Які знаки Зодіаку найкраще захищені від порчі

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких мають настільки сильну енергетику, що наврочити їм неможливо, деякі з них Ванга навіть вважала особливими. Про це пише RSUTE, передають Патріоти України.

Стрілець

Вони мають дар, який допомагає їм захистити не тільки себе, а й своїх близьких. Порушити їхню енергетичну оболонку не може ніхто. При цьому Стрільці не цікавляться магією чи езотерикою. Своїми здібностями вони користуються, самі того не усвідомлюючи.

Скорпіон

Вони зазвичай мають потужну силу думки і слова, завдяки чому успішно маніпулюють людьми. Роблять вони це із непідробним задоволенням. Хоч у народжених під цим сузір'ям і є слабкі місця – їхня родина та здоров'я – вплинути на них нелегко. Ванга також була впевнена, що ці люди не такі, як інші.

Близнюки

Це дуже сильні натури, які випадково здатні навести причину на інших людей. Вони зазвичай критикують інших, вказуючи на найменші недоліки. Близнюкам варто добре стежити за своїми словами та вчинками, щоб ненароком не поранити людину. Ванга вважала, що вони практично завжди проживають довге щасливе життя завдяки своїм силам.

Риби

Вони самі наврочать будь-кого під впливом гніву. Якщо Риби вважають, що якщо людина недостойна їхньої прихильності, то їй можна завдавати шкоди. У представників знаку також добре розвинена інтуїція, завдяки якій вони одразу виводять на чисту воду людей із злими намірами.

Козеріг

Вони, подібно Рибам, самі можуть навести порчу на іншу людину. Ніхто не здатний на них впливати, оскільки вони відразу ж розкушують людей з нечистими помислами та уникають спілкування з ними.

Діва

У них з народження розвинені паранормальні здібності, якими часто користуються. Усі їхні мрії та бажання неодмінно справджуються. Будь-яка справа, яку вони почнуть, матиме позитивний результат. Псування на них можна навіть не намагатися навести - це буде абсолютно марно.

Рак

Це найзахищеніший знак Зодіаку з усіх. На енергетичному рівні їм не зможе зашкодити ніхто та ніщо. Їхній захист швидше схожий на щит, який не можуть пробити жодних пристрітів. Крім того, вони дуже щасливі у житті і добре впливають на оточуючих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...