Деякі люди можуть виявитися не тими, за кого себе видають: Гороскоп на 5 грудня для всіх знаків Зодіаку

День почнеться з підвищеної емоційності та дратівливості. Але вже після обіду зміниться діловою активністю, яку зірки радять використовувати для активного відпочинку: занять спортом та прогулянок швидким кроком, що сприятливим чином позначиться на самопочутті. Необхідно приділити увагу дітям – особливо підліткам, щоб згодом не шкодувати про втрачені виховні можливості, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 5 грудня для Овнів

Якщо й у вихідний день зовсім не можна обійтися без роботи, бажано зосередитися на започаткованих раніше, але поки що не завершених справах, ставати до реалізації нових не варто – вони не заладнаються.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 5 грудня для Тельців

Побачення та зустрічі з друзями, незважаючи на вихідний, рекомендується перенести на інший день – відсутність порозуміння може стати причиною не лише дрібних сварок, а й серйозних суперечок.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 5 грудня для Близнят

Яким би поганим не був настрій, у жодному разі не можна зривати його на навколишніх людях – ні сторонніх, що випадково підвернулися під руку, ні тим більше рідних, беззахисних перед вашою агресією.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 5 грудня для Раків

Від будь-яких розрахунків, навіть якщо йдеться лише про планування сімейного бюджету на наступний тиждень, цього дня краще відмовитися – велика ймовірність невеликої, але прикрої помилки.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 5 грудня для Левів

Представникам знака, незалежно від статі, зірки рекомендують подбати про зміну іміджу — потрібно підготуватися до того, що найближчим часом їх часто зустрічатимуть винятково "за одягом".

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 5 грудня для Дів

Розумова діяльність цього дня очікуваних результатів не дасть, тому варто перемкнутися на фізичну – наприклад, затіяти генеральне прибирання або велике прання.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 5 грудня для Терезів

Можливо, це прозвучить дивно, але сьогодні не варто вступати в конфлікти на боці слабких та ображених – за фактом вони можуть виявитися зовсім не тими, за кого себе видають.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 5 грудня для Скорпіонів

Вільний час цього дня зірки рекомендують витратити на користь здоров'ю – зайнятися спортом, відвідати басейн або просто погуляти на свіжому повітрі – у найближчому парку чи сквері.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 5 грудня для Стрільців

У жодному разі не можна дозволяти емоціям взяти гору над витримкою та здоровим глуздом, інакше на добрих і гарних стосунках з оточенням можна буде поставити хрест.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 5 грудня для Козорогів

Варто утриматися від двозначних жартів і критичних зауважень на адресу друзів і особливо близьких — вони можуть приховати образу і помститися в найнесподіваніший момент.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 5 грудня для Водоліїв

Не варто ухвалювати рішення про перехід на нову роботу — пропозиції, отримані сьогодні, можуть здатися вигідними тільки на перший погляд, за більш уважного вивчення виявиться підводне каміння.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 5 грудня для Риб

Хапаючись за всі домашні справи одразу, можна не зробити жодної, тому спочатку необхідно визначитися з пріоритетами і лише після цього – починати діяти.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...