Деякі справи краще відкласти: Гороскоп на 15 серпня

Особливий період настає у житті Раків, Овнів, Левів і Козорогів

15 серпня люди шукатимуть привід для сварки. Марно намагатися когось переконати. Співрозмовники не чутимуть одне одного. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Краще перенести відрядження і перемовини, - говорить астрологиня. – Бажаного результату не досягнете. Важко вестиметься людям, які люблять працювати у тиші. Усі навколо забажають з вами погомоніти. Усамітнитися не вдасться. Добре пройдуть творчі вечори і спортивні змагання. До перукарні ідіть у вівторок вранці. Нова зачіска вас потішить. Особливий період настає у житті Раків, Овнів, Левів і Козорогів. Цього дня за жодних обставин не можна займатися оформленням спадщини, купівлею та продажем авто, розлученням, поділом майна чи пошуком своєї пари. Це час роздумів та критичного мислення. Зважайте на всі "за" та "проти", перш ніж почнете щось змінювати".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це час здійснення мрій. Поруч будуть люди вірні і кохані. Фліртуйте, плануйте побачення та короткотривалі подорожі з сім'єю. Нові враження надихатимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не висувайте вимог до коханих. Підкорятися вам вони не захочуть. Більше довіряйте близьким. Вчіться домовлятися, а не вимагати. Здолати головний біль допоможе обідній сон. Дозвольте собі відпочити пів години.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будь-які зміни дратуватимуть. Від деяких планів доведеться відмовитися. Слідкуйте за курсом валют. Великі покупки краще відкласти. Ціна не відповідатиме якості.

Рак (22 червня – 22 липня)

Люди готові іти вам на зустріч. Але їхні вимоги зростають. Не варто спізнюватися на переговори та планірки. Добрий період для придбання меблів для дому. Техніку купуйте у середу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Добре висипайтеся. Від цього залежатимуть ваш настрій і продуктивність. Від далеких походів зараз варто утриматися. Видаляйте мозолі та шпори. Купуйте зручне взуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вам запропонують цікаву роботу. Покваптеся з відповіддю. Зарплата і колектив будуть до вподоби. Вирушати у магазин за одягом краще після обіду. Вдалими будуть покупки в інтернеті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важко йтиме вивчення іноземних мов. Не кидайте курси та репетиторів. Спробуйте залучити до навчального процесу людину, для якої ця мова рідна. Відчуєте, як покращиться ваша вимова та зросте словниковий запас.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заради щастя близьких пожертвуєте власними планами. Знайте в усьому міру, аби потім не шкодувати. Ранок - вдалий час для косметичних процедур. Підшукаєте для себе дієву омолоджувальну косметику.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Знайдете джерело відтоку коштів. Це допоможе згодом економити кошти. Відстороніться від недоброзичливців, які псують ваше життя. Не час купувати собі одяг і взуття. Вони не пасуватимуть і швидко зношуватимуться.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Знадобиться уміння говорити "ні". Не давайте обіцянок, бо доведеться переховуватися від людей та змінювати свої рішення. Вдалий час для пошуку вчителя, репетитора, психолога чи сімейного лікаря. Ви притягуватимете до себе чесних і здібних.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете знаходитися у вигідних умовах. Найменше відчуватимете тиск зовнішніх обставин. Максимально використайте цей час, аби налагодити справи, які зайшли у глухий кут. Розраховуйте на удачу. Ризик буде виправдним і вдалим. Є шанс покращити житлові умови.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не беріть участі у розіграшах. Кишеня спорожніє, а переможцем себе відчують одиниці. Захочете бути в центрі уваги. Кохані надихатимуть і дозволять відчути себе справжньою зіркою. Тримайтеся подалі від екстремальних видів спорту. Бережіть руки і голову від травм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...