Деякі знайомі можуть спробувати обдурити: Гороскоп Павла Глоби на 4 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 4 жовтня радить Ракам займатися тим, що приносить їм найбільше задоволення. Дів чекають несподівані сюрпризи. День варто присвятити розслабленню і відпочинку, передають Патріоти України та пропонують дізнатися подробиці.

Овен
Астрологи не радять вам відволікатися на незначні проблеми. Думайте більше позитивно, і тоді день пройде ідеально.
Телець
Не бійтеся говорити те, що думаєте. Ваша відвертість допоможе розібратися в досить складному завданні.
Близнюки
Вихідний день відмінно підходить для того, щоб насолоджуватися відносинами з близькими людьми. Увечері з коханою половинкою можете відправитися на романтичну вечерю.
Рак
Займіться в цей день тим, що приносить вам максимальне задоволення. Сьогодні вас супроводжуватиме відмінний настрій.
Лев
Сьогоднішній день видасться для Львів досить вдалим. Ви заведете корисні знайомства і зустрінете цікавих людей.
Діва
Дів в цей день чекають несподівані сюрпризи. До деяких з них ви будете не зовсім готові, втім, приймайте цю ситуацію як належне.
Терези
Понеділок - вдалий день, щоб завершити справи, які ви почали на цьому тижні. Прийшов час "закрити хвости" і братися з нового тижня за інші завдання.
Скорпіон
У Скорпіонів життєва енергія в останній день тижня може повністю вичерпатися. Астрологи радять не засиджуватися вдома і відправлятися з друзями на прогулянку.
Стрілець
Стрільцям рекомендовано в цей день ширше і глобальніше думати. Ваші креативні ідеї відкриють перед вами нові сфери діяльності.
Козеріг
Астрологи радять Козерогам провести цей день у колі сім'ї. Відкладіть усі домашні справи і присвятіть час відпочинку та рідним вам людям.
Водолій
Астрологи попереджають Водоліїв про те, що день зовсім не підходить для романтичних побачень. Краще перенесіть приємну зустріч на кілька днів.
Риби
Риби в цей день можуть розчаруватися в близьких друзях. Ймовірно, хтось захоче вас обдурити або щось приховати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...