Декого чекає прорив у роботі, а хтось купатиметься в грошах: Гороскоп від таролога на тиждень з 26 липня по 1 серпня

З понеділка, 26 липня, Козерогів чекає фінансово вдалий тиждень, Близнюки піднімуться на новий рівень у роботі, а у Левів можуть зіпсуватися стосунки в родині. У той же час Скорпіони зможуть розраховувати на сторонню матеріальну підтримку, а Риби будуть на повну відпочивати. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 26 липня по 1 серпня. Кого чекає затишшя в багатьох справах, а кому доведеться багато працювати – читайте у її прогнозі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Нарешті у вас іде все так, як вам того хочеться, ніби ви витягнули щасливий квиток – ви генеруєте нові ідеї, ще неймовірним чином можете одразу знайти і способи втілення ваших ідей і мрій.

Телець

У досить спокійному темпі минають ваші дні. Зараз ви не хапаєте зірок з неба, але й не пасете задніх, ви уже виробили свій графік, розподілили навантаження і не очікуєте жодних несподіванок та авралів.

Близнюки

Надзвичайно позитивний тиждень, хоч і роботи у вас буде чимало, але ви піднімаєтесь на новий і небачений до того рівень, починаєте займатися дуже відповідальними справами, може, навіть серед дуже відомих людей.

Рак

Тиждень обіцяє вам багато роботи, але це вас тільки надихатиме, адже у вас з'явився інтерес до різних нових напрямків чи ідей, і ви готові день і ніч працювати, аж допоки не задовольните свою цікавість.

Лев

Стосунки у родині можуть дещо зіпсуватися, ви не можете порозумітися з вашими коханими чи законними половинами, і це може бути настільки емоційні розбірки, що у декого напруга доходитиме аж до розірвання стосунків.

Діва

Хтось чи щось вас зараз стримує, не дає розвернутися на повну силу, а то й тягне назад. Але ви не бачите усієї картини, оскільки очі вам затулили різними ілюзіями. І тому цього тижня ви тупцюєте на одному місці і не бачите істини.

Терези

Щось вам знову буде трохи сумно та бентежно в цьому нестійкому світі. Чи то вам уже набридне займатися звичними справами, чи то вже ніщо не приносить вам радості, але ви продовжуєте робити те саме, хоч і без особливого задоволення.

Скорпіон

Якщо ви тільки розпочинаєте свій рух у новому напрямку, то можете розраховувати на сторонню матеріальну підтримку. Ваші ідеї так можуть комусь сподобатись, що ваші починання радо інвестуватимуть.

Стрілець

Настав час замислитися над важливими речами, що відбуваються у вашому житті. Або не відбуваються. Тож варто знайти причину того, чому це так сталося. І не просто замислитися, а ще й креативно підійти до вирішення цих питань.

Козеріг

Не дуже вдалий фінансовий тиждень, коли ви несподівано можете потрапити у якусь не зовсім приємну ситуацію і позбутися своїх грошей, приміром, стати жертвою шахрайства чи пограбування.

Водолій

Цей тиждень буде надзвичайно продуктивним, особливо щодо усіх питань, що стосуються матеріального боку нашого життя, нерухомості, бізнесу і всього, що приносить гроші. Ви досягаєте неабиякого успіху у своїх проєктах.

Риби

Може відчуватися невелике затишшя у справах, бо всім час від часу потрібно відпочивати. Тож релаксуєте і ви, і ваше оточення, всі процеси призупиняються, і навіть якщо у вас були інші плани, доводиться їх відкладати.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...