Декому дуже пощастить, але не усім: Гороскоп для усіх знаків Зодіаку з 4 по 10 жовтня

Кожній людині хочеться заручитися підтримкою зірок, щоб досягти успіху у всіх своїх справах. Але везіння зазвичай супроводжує не всіх одночасно. У період з 4 по 10 жовтня удача буде супроводжувати представників тільки кількох сузір'їв. Патріоти України пропонують вам дізнатися подробиці.

Овен

Для емоційних і пристрасних Овнів приймати поразки складно. Але в перший тиждень жовтня є ризик, що не всі їхні справи будуть успішними. Важливо поставитися до того, що відбувається спокійно, тому що причина фіаско криється у щасливому випадку. Нехай втішним призом стане давно бажана поїздка або покупка. Помірність у всьому - кращий девіз для початку цілого періоду в долі Овна.

Телець

Любителі комфорту і розкоші будуть раді тому, що з 4 по 10 жовтня їм вдасться поліпшити своє фінансове становище. Астрологи застерігають Тельців від бажання гостро реагувати на чужі провокації. Потрібно зберігати спокій і холоднокровність, займаючись інвестуванням грошових коштів. Важливий нюанс: перед прийняттям рішень радитися з досвідченими фахівцями.

Близнюки

Гаслом тижня для Близнюків нехай стане наступне: спокусам - ні. Здоровий спосіб життя, правильне харчування і відмова від шкідливих звичок допоможуть уникнути проблем зі здоров'ям. Вихідні можуть бути затьмарені витівками обранця. Цей момент потрібно просто пережити, тому що все налагодиться само собою.

Рак

Це момент, коли вплив оточуючих на Рака виявиться досить сильним. Якщо обмежити коло свого спілкування, проводити більше часу з рідними і близькими, то простіше буде уникнути сварок і конфліктів. Період більше підходить для відпочинку і роздумів, ніж для активної діяльності.

Лев

Зірки посміхнуться сильним і амбіційним Левам. Енергія буде бити ключем, даючи можливість реалізувати задумане. Найвдалішим днем на цьому тижні виявиться 8 жовтня. На вихідні найправильніше знайти час для відпочинку, щоб уникнути перевтоми.

Діви

Дівам в період з 4 по 10 жовтня є сенс уповільнити свій життєвий темп і легше на все реагувати. На роботі намагатися не брати на себе всі навантаження, коли її можна розділити з колегами. Повноцінний відпочинок - краще, що Діви можуть в ці дні зробити для себе.

Терези

Досягти успіху в справах Терезам допоможе бажання наполегливо працювати. Боротьба з лінню - завдання номер один. Навести лад у думках допоможе читання книг. При максимальних зусиллях є ймовірність того, що найближчим часом Терезів помітить керівництво.

Скорпіон

Удача в сфері любові буде супроводжувати енергійних і чуттєвих Скорпіонів. 4 жовтня може стати знаковим днем у їх долі. У всякому разі є шанс отримати приємний сюрприз або відчути сильні емоції завдяки обранцеві. Порада: правильно розставити пріоритети і насамперед приділити увагу головному.

Стрілець

Вічні шукачі пригод можуть собі дозволити піддатися імпульсу і діяти спонтанно в період з 4 по 10 жовтня. Така поведінка принесе свої плоди. Саме час будувати плани на наступне літо разом зі своєю другою половинкою.

Козеріг

Розслабитися і прийняти все як є - оптимальний спосіб пережити цей період в долі Козерога. Не намагатися плисти проти течії, а довіритися силі стихії. Уникати конфліктних ситуацій з ріднею, бо зовсім скоро Козерогу доведеться заручитися їхньою допомогою і підтримкою.

Водолій

Період везіння, який принесе душевний спокій і доленосні зустрічі Водоліям. Зірки пророкують знайомство, яке може перерости в міцний союз споріднених душ. Щоб не додати собі проблем, не варто брати кредити і позичати гроші на початку жовтня. Пережити 6 жовтня буде простіше тим, поряд з ким будуть близькі люди.

Риби

Пора позбутися сумних думок, стати оптимістом. Зустрічі з друзями, приємне спілкування - "рятувальне коло" від будь-яких неприємностей. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, тому слід одягатися по сезону, уникати місць скупчення людей. Щоб швидше одужати, важливо своєчасно звернутися до лікаря.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...