Декому початок 2023 року обіцяє чималий успіх: Фінансовий гороскоп на січень

Січень – час ризикованої фінансової діяльності. Не варто купувати авто, витрачати гроші на техніку, одяг і тренажери. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Куплені речі не працюватимуть як слід і принесуть власникам збитки, ‒ говорить астрологиня. – Таланитиме Овнам, Близнюкам, Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам. Рік для вас розпочнеться з небаченого успіху. Високі заробітки чекають на Тельців і Козерогів. Не відмовляйтеся від роботи у вихідні. За неї гарно заплатять. 7 січня буде повня. Добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте. Конкуренти все одно залишаться позаду, а ви святкуватимете перемогу. До весни не варто починати власну справу. Відкриті крамнички та станції техогляду будуть збитковими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви довірятимете новим знайомим. Цим скористаються конкуренти. Часто погрожуватимуть і маніпулюватимуть. Не час змінювати рід діяльності. Варто докласти зусиль, аби зберегти те, що маєте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви зібрані та організовані, впевнені у своїх силах. Грошей небагато, але ви зумієте мудро ними скористатися. Не обіцяйте фінансову допомогу комусь із друзів. Через це посваритеся з ними.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це час збитків. Ваші фінансові рішення зараз будуть помилковими. Уникайте боргів, не створюйте фінансового дефіциту. Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Втраплятимете у різні халепи, бо хотітимете всього та одразу. Родичі і колеги бачитимуть у вас причину своїх проблем. Грошей буде вдосталь, але вони постійно зникатимуть. Досить звинувачувати у витратах коханих. Треба більше заробляти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вам хотітиметься всього та одразу. Навчіться терпляче йти до мети. Якщо хочете заробляти більше, час задуматися над зміною місця роботи. Утримайтеся від з'ясування стосунків із родичами через суд. Справи розв'яжуться не на вашу користь. Зачекайте із покупкою нерухомості та земельної ділянки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не піддавайтеся азарту. Викинете гроші на вітер. Стежте, під чим ставите підпис. Особливо, коли берете позику. Гарний час, аби придбати меблі. Зумієте вдало змінити інтер'єр. Якщо планували купити нерухомість чи земельну ділянку, це краще зробити до 15 січня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуєте себе щасливчиком. Не опирайтеся долі. Якщо спізнюєтеся кудись через дитячі примхи чи зламане авто, отже, так і має бути. Це вбереже від неприємностей. Не варто у цей час щось кардинально змінювати на роботі, бо цим нашкодите собі та бізнесу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не чекайте, коли стане краще. Робіть усе, аби добре було тут і зараз. Марно намагаєтеся змагатися з кимось чи показати себе з кращого боку. Вами і так усі захоплюються. Доробіть те, на що раніше бракувало часу. Це ідеальний час для купівлі житла. Зараз вистачить грошей і зв'язків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Усюди заскакуватимете в останній вагон. Займетеся справами, які давно вас цікавили. Завдяки цьому зумієте викрутитися і не залишитеся без грошей. Якщо перед вами зачиняться одні двері, то неодмінно відчиняться інші. Можна встановлювати систему "Розумний дім". Це зробить оселю зручною та обійдеться недорого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Накопичуйте ідеї. Навіть якщо вони зараз не працюють, то скоро дадуть неймовірний результат. Не беріться за справи, які не йдуть. Шукайте свою сродну працю – роботу, до якої лежить душа. Якщо оберете не свій фах і працюватимете без охоти, дуже швидко витратите енергію.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Творчий потенціал підкаже, де краще далі заробляти. Вороги та конкуренти відступлять. Стане легше дихати і творити. Не варто йти на нову роботу. Дотримуйтеся дедлайнів. Шукайте місце для коворкінгу, коли вимикають світло вдома.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Спокою бракуватиме, але це дозволить зрушити з мертвої точки справи, які відкладали. Розкривайте свій творчий потенціал. Беріться за те, що цікавить. Нехай вас не спиняє вік. Вам вдаватиметься усе, що заплануєте.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...