Декому варто бути особливо обережним: Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 15-21 листопада

Зірки можуть розповісти нам про стан нашого здоров'я анітрохи не гірше за лікарів. Вони ясно вказують, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу, якими недугами можна захворіти, як їх лікувати та профілактикою яких хвороб займатися цього тижня – від 15 до 21 листопада, передають Патріоти України.

Овнам (21.03 – 20.04), Терезам (24.09 – 23.10), Скорпіонам (24.10 – 22.11) та Водоліям (21.01 – 18.02) у першій половині тижня проблеми зі здоров'ям не загрожують. Єдине, від чого представникам знака слід утриматися, – це напруженість, вона може негативно позначитися на самопочутті: фізична напруженість загрожує травмами та розтягненнями, а моральна – проблемами з артеріальними тиском, головним болем, запамороченням та нудотою.

Безсилля, яке представники знака можуть відчути у другій половині тижня, швидше за все, буде пов'язане не з якимось конкретним захворюванням, а зі втомою та емоційним вигорянням. Необхідно поповнити запаси енергії будь-яким доступним і підхожим вам способом: крім традиційних рекомендацій – відпочинку, комплексу вітамінів, дієти, занять спортом та прогулянок на свіжому повітрі – кожен може зайнятися тим, що приносить додаткову енергію особисто йому: наприклад, почитати чи послухати хорошу музику.

Тельцям (21.04 – 21.05), Близнятам (22.05 – 21.06), Стрільцям (23.11 – 21.12) та Козорогам (22.12 – 20.01) на початку тижня важливо пам'ятати, що захворювання, що почалися в цей час, не тільки будуть тривалими, але і можуть призвести до небажаних ускладнень. Необхідно остерігатися переохолодження, одягатися за погодою, не сидіти на протязі, а за перших ознак нездужання звертатися до лікаря.

Ближче до фіналу тижня особливу обережність варто виявити тим, у чиєму анамнезі є хронічні захворювання – у цей час вони можуть загостритись. Як правило, представники знака проінструктовані своїм лікарем про те, що робити в таких випадках. Якщо ж звичні заходи не допомагають, необхідно одразу звернутися за медичною допомогою – можливо, схема лікування потребує коригування.

Ракам (22.06 – 22.07), Левам (23.07 – 21.08), Дівам (22.08 – 23.09) та Рибам (19.02 – 20.03) здоров'я неприємних сюрпризів піднести не повинно, проте важливо витратити цей час на профілактику різноманітних недугів. Зірки радять записатися на оздоровчі програми (якщо епідемічна ситуація не дозволить, цілком можна зробити це через Інтернет), пройти кілька сеансів ароматерапії і якомога більше гуляти на свіжому повітрі – бажано там, де майже немає людей.

У другій половині тижня зірки рекомендують представникам знака дотримуватися дієти, виключивши з раціону м'ясо – особливо жирне – і гриби та включивши до нього якнайбільше фруктів та овочів – особливо темно-зелених. У цей час також можна покладати особливі надії на ліки — вони будуть чудово засвоюватися організмом і, як наслідок, допомагатимуть організму впоратися з недугою, до того ж варто віддати перевагу гомеопатії над звичайними аптечними препаратами.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...