Декому відкриються нові перспективи: Гороскоп на вихідні для всіх знаків Зодіаку

Вихідні обіцяють бути спокійними. Дозвольте собі розслабитися й нікуди не поспішати

10-11 грудня потрапите у любовний трикутник. Вчасно зробіть свій вибір. Подвійне життя принесе зайві клопоти. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вашій кишені з'явиться резервна копійка, - говорить астрологиня. – Дозвольте собі позапланові витрати. Цей тиждень був непростим. Емоційні сплески, конфлікти й розчарування втомили людей. Проте вихідні обіцяють бути спокійними. Дозвольте собі розслабитися й нікуди не поспішати. Довіряйте своїй інтуїції. Не варто робити чогось такого, до чого не лежить душа. Дозвольте собі спілкуватися тільки з приємними людьми. Побачення і знайомства пройдуть вдало. Не слід відправлятися у тривалу подорож. Дорога виявиться складною й не принесе задоволення. Буде витрачено надто багато грошей. Нові перспективи відкриються перед Овнами і Козерогами. Отримаєте запрошення на нове місце роботи, зважитеся на переїзд за кордон чи навпаки повернення додому. Довіряйте власній інтуїції".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Триває доленосний період. Все вдаватиметься з першого разу. Зберігайте послідовність у веденні бізнесу та переговорів. Тоді уникнете доган. Гарну суму вдасться заробити після вихідних. Приділіть більше уваги своїй зовнішності. Зокрема догляду за шкірою. Відвідайте перукарню.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відстоюйте фінансові інтереси. Під час бесіди із шефом варто просити про підвищення. Вас цінують, тому підуть назустріч. Не шукайте заміну партнеру. Поруч надійні і перевірені люди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сприймайте коханих такими, якими вони є. Годі сваритися через роботу і дітей. Негаразди відступають. Ваша відданість роботі сподобається керівництву. Чекайте на підвищення заробітної плати.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зачекайте з великими покупками. Не варто давати завдаток за авто чи нерухомість. Дефіциту уваги з боку представників протилежної статі не буде. Але нове кохання не прийде.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відмовтеся від кредитів. Їх повернення стане для вас тягарем. Проведіть вихідні у колі друзів. Кохані уникатимуть розмови з вами. Відчуження у родині вдасться подолати у суботу ввечері.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Предмет вашого кохання не відповідатиме взаємністю. Це буде сумнівне щастя. Зателефонуйте батькам, завітайте до них у гості. Більшість заробленого йтиме на погашення невідкладних виплат. Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відрядження краще перенести. Дорогою траплятиметься багато прикрих несподіванок. Про коханих згадуватимете пізно ввечері. Вдень навіть про їхні прохання забуватимете. Не дивуйтеся, що їхній настрій зіпсується.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День фінансового успіху. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть багато клопоту. Не займайтеся самолікуванням. Вивчайте взаємодію лікарських препаратів. Тоді вдасться уникнути побічних ефектів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У вашій кишені з'явиться резервна копійка. Дозвольте собі позапланові витрати. Опинитеся у любовному трикутнику. Вчасно зробіть свій вибір. Подвійне життя принесе зайві клопоти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Хотітиметься все та одразу. Розберіться зі своїми бажаннями. Відкладіть придбання побутової техніки. Вона часто псуватиметься і потребуватиме ремонту. Частину коштів віддайте на благодійність. Відвідайте сиротинець чи пансіонат для літніх людей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дотримуйтеся свого слова. Особливо якщо напередодні вихідних пообіцяли щось дітям. Не втрачайте довіру малечі. Безліч термінових справ не залишать часу на особисте. Увечері здивуйте коханих смачною вечерею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...