Декому зорі обіцяють матеріальний зиск, комусь клопоти, а декому щастя у коханні: Гороскоп на 11 січня

11 січня ламатимуться телефони, комп'ютери й автомобілі. Звертайтеся до перевірених майстрів і сервісних служб. Про це розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Добре йтимуть гарно продумані справи, - говорить астрологиня. – Поспіх збільшить кількість помилок. Люди не довірятимуть одне одному. Переконати співрозмовників у своїй правоті буде складно. Не таланитиме мрійникам і романтикам. Замість роздумів про плани на майбутнє, займіться вирішенням побутових щоденних питань. Це день людей з практичним складом розуму. Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Не забувайте про свої інтереси. Пошук пари починайте після 12 січня. Вибиратимете із кількох претендентів. Високі заробітки середа принесе Тельцям і Козерогам. Скорпіони й Овни отримають шанс змінити життя на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Спокійне життя тільки сниться. Вас постійно залучатимуть до роботи і турбуватимуть звідусіль. Доведеться регулярно відстоювати справедливість і захищати ображених.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У коханих можуть з'явитися таємні шанувальники. Годі довіряти чуткам. Укотре переконаєтеся, що партнери вірні вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перегляньте список витрат. Якщо не бажаєте економити, шукайте можливості заробити більше. Зачекайте з обіцянками, якщо не плануєте продовжувати стосунки з коханими. Нагадає про себе кон'юктивіт та алергія.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виграш буде не на вашу користь. Частину заробленого витратьте на облаштування оселі. Коли купуєте техніку, слідкуйте, чи правильно продавці заповнюють гарантійний талон.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не покидатиме тривожність. День обіцяє бути результативний. Затримуйтеся на роботі. Гарні заробітки отримаєте після заходу сонця. Заощаджуйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Покупку авто відкладіть до кінця січня. Залишайтеся вірними коханим. Легко набиратиме зайву вагу. Відмовтеся від солодощів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відстоюйте власні фінансові інтереси. Безпідставно ревнуватимете коханих. Не варто підозрювати їх у службових романах. Довіряйте партнерам. Не варто робити татуювання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не дозволяйте батькам мирити вас з коханими. Це тільки нашкодить стосункам. Можливі запаморочення і зниження артеріального тиску. Носіть із собою таблетки від головного болю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Женіть геть депресію і розчарування. Розумно розпоряджайтеся грошима. Загублені речі повернуться до вас наприкінці місяця. Частину заробленого пожертвуйте на благочинність.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий період для вивчення іноземних мов і подорожей. Багато що вдаватиметься. Заробітки зменшуються, навантаження на гаманець зростає. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки родичів. Не варто подавати на когось заяву до суду. Справа затягнеться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не обманюйте. Обпечуться ті, що має подвійне життя. Висувайте сміливі ідеї. Очікувані гроші надійдуть вчасно. Не відкладайте похід по крамницях. Віддайте частину заробленого на благодійність.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тривоги відступлять. Визначтеся з бажаннями. Проводьте більше часу у сімейному колі. Випадкова зустріч стане початком бурхливого роману.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...