День чесних і відвертих людей. Кому зорі обіцяють успіхи у роботі й особистому житті: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 5 січня

5 січня – день чесних і відвертих людей, які уміють радіти життю, обстоюють правду й готові змінюватися. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Наймані цього дня робітники завдадуть більше шкоди, аніж користі, – говорить астрологиня. – Часто траплятимуться аварійні ситуації через необачність. Помилки в розрахунках призводитимуть до збитків. Не слід вирушати у подорож. Особливо за незнайомим маршрутом. Ризикуєте заблукати або понести матеріальні збитки. Стримуйте азарт. Більшість проблем виникатиме через потурання власним бажанням. Турбуватимуть тривожні сни. Шукайте приводу для позитивних емоцій. Цей день стане найкращим для Тельців і Козерогів. Вам запропонують високооплачувану роботу й винагородять за старання. Зміни в особистому житті чекають на Дів і Близнюків. Побачення стане початком нового роману й принесе незабутні відчуття".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдасться здобути те, що раніше здавалося недосяжним. Зможете вдосталь заробити і придбати річ, яку давно шукали. Не залишайте без нагляду гаманець і телефон.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Навіть невелика проблема здаватиметься непідйомною. Досить панікувати. Марно шукати нову роботу. Утримайтеся від придбання техніки для дому. Зарано знайомити коханих з батьками. Їм важко буде прийняти ваш вибір.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Позаду залишиться період непорозумінь з коханими. У сім'ї зі стажем повернеться пристрасть і романтика. Захочете допомогти партнерам більше заробити. Можете на їхню користь відмовитися від власних справ.

Рак (22 червня – 22 липня)

Буде багато планів і бажань, але не всі вдасться реалізувати. Сторонні вас постійно відриватимуть. Важко буде зосередитися на роботі. Не варто підбирати косметику чи фарбу для волосся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Частину ідей і справ краще відкласти. Витратите багато часу, а бажаного результату не здобудете. Утримайтеся від придбання телефонів і систем сигналізації. Не намагайтеся стрес заїдати солодким. Це позначиться на вашій фігурі, а спокійніше на душі не стане.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Більшість починань зазнають невдач. Не варто щось докорінно змінювати, якщо не хочете назавжди зав'язати зі справами, які годували не один рік. Зміни будуть руйнівними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У сімейне життя постійно втручатимуться непрохані радники. Вчасно поставте їх на місце. Зачекайте з плануванням вагітності й створенням нової сім'ї.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкладіть пошук нової роботи. Вона виявиться тимчасовою. Заробітки не порадують. Життя примушуватиме брати на себе більше зобов'язань. До перукарні йдіть після обіду. Нова зачіска вас потішить.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Намагання домовитися з кимось будуть марні. Робота гальмуватиметься. Це не вдалий час для оформлення документів і зміни сімейного стану.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Важко вестиметься людям, які обіймають високі посади. Не вистачатиме терпіння. Звільнятимуть цінних працівників. Про що згодом пошкодують.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Перенесіть на наступний місяць купівлю нерухомості чи авто. Це застереже вас від клопотів. У сімейному житті відбудуться зміни, які вас порадують. Помиритеся і зблизитеся з коханими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дійте впевнено. Більшість проблем, які спіткають інших, вас оминатимуть. Не піддавайтеся на провокації, бо зазнаєте фінансових втрат. Легко даватиметься те, що іншим не під силу. Почуватиметеся королем ситуації.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...