День чудових можливостей: Гороскоп Павла Глоби на 14 лютого для всіх знаків Зодіаку

Понеділок, 14 лютого 2022 року, принесе людям багато несподіванок. Цей день буде сприятливим для спілкування, знайомств, а також для проведення часу у колі рідних та близьких людей. Таким прогнозом поділився відомий астролог Павло Глоба, передають Патріоти України.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для Овнів це буде день чудових можливостей, коли світогляд значно розшириться. Сміливо розкривайте свої таланти та здібності.
Телець (20 квітня - 21 травня)
Для Тельців як цей день, так і вся перша половина цього тижня будуть сприятливими. Вам під силу швидко і легко впоратися з усіма поставленими завданнями і зайнятися тим, що приносить вам задоволення і дарує натхнення.
Близнюки (22 травня - 21 червня)
Від Близнюків обставини у цей день вимагатимуть швидких та рішучих дій. Головне — вірити у свої сили та можливості, і тоді вам все обов'язково вдасться.
Рак (22 червня - 22 липня)
У першій половині дня Ракам слід очікувати приємних сюрпризів. Загалом для вас це буде спокійний та натхненний день.
Лев (23 липня - 22 серпня)
Левам вдасться цього дня досягти успіхів у будь-якому починанні. Це буде час нових інтересів та оригінальних задумів.
Діва (23 серпня - 22 вересня)
Для Дів це буде день багатьох несподіванок. Від цього час стане ще більш позитивним та цікавим. Насолоджуйтеся ним сповна.
Терези (23 вересня - 22 жовтня)
Терезам астролог радить зайнятися новими справами та починаннями. Однак для того, щоб досягти бажаних результатів, вам доведеться добре попрацювати.
Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)
Скорпіонам астролог радить вирушати на шопінг - для нього найбільш вдалим часом буде друга половина дня. Обдумайте добре, чого ви по-справжньому потребуєте, щоб уникнути зайвих витрат.
Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Стрільцям необхідно більше часу провести цього дня з рідними та близькими людьми. Вони дадуть вам дуже корисні поради. Крім того, не ігноруйте підказки інтуїції.
Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Козерогам у цей день слід зайнятися саморозвитком. Можливо, варто записатися на курси, лекцію, вебінар або зайнятися спортом, духовними практиками, читанням.
Водолій (20 січня - 18 лютого)
Від Водоліїв справи цього дня вимагатимуть мудрості та відповідальності. Для того щоб повернутися в тонус і відновитись, займіться спортом.
Риби (19 лютого - 20 березня)
У цей день у Риб буде прекрасний настрій. Це завдяки приємним зустрічам та професійним досягненням. Увечері ви зможете по праву пишатися і зі спокійною совістю відпочити.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...