День дзеркальної дати 21.12.2021: Як і коли загадати бажання, щоб воно обов'язково здійснилося

Дзеркальна дата 21.12, що наближається, збігається із зимовим сонцестоянням, а тому вважається одним з найбільш енергетично сильних днів. На думку астрологів, ретроградна Венера не послабить впливу світил. Про це йдеться у гороскопі, який наводить 5-tv, зазначають Патріоти України.

Гороскопи кажуть, що особливо сильний вплив дзеркальної дати відчують представники зодіакальних знаків Овна, Раку, Терезів та Козерога. Але інші знаки також можуть скористатися магією чисел. Для цього потрібно дочекатися ще одного «числового дзеркала» — коли на годиннику буде 21.12 та загадати заповітне бажання.

Астрологи радять чітко та ясно сформулювати свій запит до зірок. Бажання має бути таким, щоб його не можна було витлумачити двома способами. Також не варто використовувати магічний момент для заподіяння кому-небудь шкоди. Бажати негативу в дзеркальну дату означає, що частина чорної енергії повернеться прохачеві.

День 21 грудня підходить для наведення ладу в домі, для оновлення інтер'єру та прикрашання ялинки, для позбавлення від всього, що застаріло і віджило своє. Йдеться не лише про предмети обстановки — негативні думки, старі образи, переживання про втрачені моменти — це теж ті речі, яких потрібно безжально позбуватися. Підходить день для того, щоби планувати майбутнє, дарувати позитивні емоції близьким.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...