День егоїста. На чотири знаки зодіаку чатують підвищення зарплатні і кар'єрний ріст: Гороскоп на 13 червня

Вівторок – день егоїста. Кожен дбатиме перш за все про власні вигоди. Вівторок – найкращий день для початку занять спортом. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Людям не сидітиметься на місці, - говорить астрологиня. – Усі кудись поспішатимуть. Бракуватиме терпіння вислухати до кінця співрозмовника. Найкращий день для початку занять спортом. Знайомтеся з новими людьми. Подорож подарує незабутні враження. Дайте дітям можливість широко пізнавати світ, задовольняйте їхню цікавість. На Тельців і Левів, Раків і Стрільців чекає підвищення зарплатні і неймовірний кар'єрний ріст. Не бажано тривалий час займатися копіткою роботою. Думати про серйозні стосунки також не слід. Запобігайте загостренню алергії. Уникайте цитрусових та арахісу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завоювати чуже серце буде важко. Розпочаті стосунки не принесуть щастя. Краще не нести заяву до заксу і не переїзджати до партнера. Не варто купувати нову косметику, іти до перукаря і косметолога, робити перманентний макіяж.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Матеріальна сторона не даватиме спокою. Робитимете усе для того, аби покращити фінансове становище. Не переймайтеся дрібними невдачами. Мудро розпоряджайтеся своїми коштами. У липні настане час матеріального процвітання.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

До вашої думки прислухатимуться. Добре бачитимете найближче майбутнє і це допоможе уникнути невдач. Дбайте про підвищення кваліфікації. Налагоджуйте ділові зв'язки. Працюйте на перспективу. Поступайтеся коханим, навіть якщо знаєте, що вони неправі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте готові до непередбачуваних витрат. Утримайтеся від покупок. Новий одяг носитиметься недовго. Зумійте змовчати. Марно сперечатися із партнерами та колегами. Вас зроблять винуватими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Душа бажатиме прекрасного. Час вирушати у театр чи на виставку картин. Надійдуть очікувані гроші. Покупки час планувати, а не здійснювати. Не тринькайте гроші на підтримку іміджу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заявляйте про себе, як про гарного фахівця. Гроші надійдуть вчасно, хоч невеликими сумами. Не дозволяйте азарту покупця взяти над вами гору. Відмовтеся від придбання речей, у яких зараз нема потреби.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вчасно ремонтуйте авто, якщо не хочете заглохнути серед дороги. Не шукайте пригод на стороні. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Утримайтеся від кредитів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вами цікавитимуться. Запрошуватимуть на співбесіду, пропонуватимуть нове місце роботи з високим заробітком. Не варто змінювати основного напрямку діяльності. Якщо хочете перейти до нової команди, приймайте рішення на початку наступного тижня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Справи стоять на місці. Це дратує. Не розпорошуйте свою увагу і не прагніть докорінних змін. Солідна сума надійде увечері. Хотітиметься мандрів. У відрядження чи подорож беріть аптечку та більше грошей. Можливі затримки у дорозі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Оточуючі вважатимуть вас хорошими винахідниками. Майстерність вражатиме. Своїми руками створите шедеври. Фінансові справи підуть угору. Не варто дискутувати про політику. Ця тема посварить навіть близьких друзів і родичів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Більше часу виділяйте на сон і відпочинок. Через втому погіршиться самопочуття. Не відмовляйтеся від вигідних фінансових пропозицій. Добрий час для укладання угод. Довіртеся людям, які поруч за будь-яких обставин. Обійміть коханим. Проговоріть уголос те, що вас непокоїть.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуття втоми переслідує. Навіть малі навантаження здаватимуться непосильними. Усюди ввижатиметься безвихідь. Не зациклюйтеся на невдачах. Ви легко передбачатимете майбутнє. І це дозволить залишатися на коні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...