День кмітливих і допитливих: Гороскоп на 27 липня

27 липня від великих покупок варто відмовитися. Не робіть боргів, утримайтеся від кредитів, радить астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий день для кмітливих і допитливих, - говорить астрологиня. – Охочі навчатися будуть мати чудову нагоду для цього. Відвідуйте музеї, відправляйтеся на екскурсії, діліться досвідом із колегами. Четвер подарує багато яскравих подій. Не сидіть вдома. Прагніть допомагати тим, хто цього потребує. Фінансова ситуація залишається складною. Не бажано цього дня робити внески у нові проєкти. Тельці і Скорпіони зуміють досягти своєї мети, Терези і Водолії стануть успішнішими за інших. Загострюються хвороби репродуктивних органів. Не бажано проводити операції на них. Відкладіть на добу початок нового курсу гормональної терапії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завершуйте розпочаті справи. Зароблені гроші надійдуть вповні. Не поспішайте їх витрачати. Поповніть свої заощадження. Залишайтеся тверезими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Відкладіть вирішення питань розподілу спадку. Не купуйте нерухомості.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей. Тривожним передчуттям вірити не варто. Кохані вам вірні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Прибутковий день. Боржники можуть повернути вам гроші. Куплені товари служитимуть довго. Не варто відкривати банківські рахунки та давати завдаток за нерухомість.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не сперечайтеся з людьми, які набагато старші за вас. Зіпсуєте стосунки надовго. Багато цікавих пропозицій отримаєте від колишніх партнерів. Не варто повертатися на колишню роботу чи змінювати житло.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Варто подбати про заощадження. Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій. Добре пройде покупка речей для покращення інтер'єру. Частину заробленого віддайте на благодійність.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вам набридло залежати від інших. Не захочете більше коритися обставинам. Тому шукатимете нову роботу чи наважитеся змінити місце проживання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Довіртесь долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо щось не вдається, не накручуйте себе. Читайте книги. Відволіктися допоможе прогулянка чи зустріч з друзями. Зателефонуйте літнім родичам і запропонуйте свою допомогу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Уникайте людних місць. Це швидко втомлюватиме. У ці дні варто подавати заяву до університету і записуватися на курси.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зачекайте з походом у магазин. Вам важко буде встояти перед розпродажами. Викинете гроші на речі, які навряд чи будете носити. Не накопичуйте боргів. Поверніть людям одяг і речі, які позичали.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27 червня для всіх знаків зодіаку

четвер, 27 червень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. 27 червня у багатьох знаків зодіаку буде багато енергії. Використайте її для завершення старих проектів і початку нових. Увечері знайдіть час для відпочинку і релаксації. ...

"Ми знайдемо нові рішення": Старець Ігнатій назвав точний рік завершення війни в Україні

середа, 26 червень 2024, 10:59

Влітку-восени 2025 року Україна здобуде перемогу у війні. Водночас липень і серпень 2024 року ще будуть складними для України, на фронті триватимуть важкі бої. Такий прогноз озвучив старець Ігнатій на ютуб-каналі "Український молитовник", передають Пат...