День, коли треба готуватися до боротьби добра зі злом: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 24 березня

День можна назвати репетицією боротьби добра і зла, серйозна сутичка між якими станеться в інший день місячного календаря. Незважаючи на те, що змагання між цими силами не можна назвати вирішальним, дотриматися нейтралітету не вдасться – кожна людина змушена буде визначитися з тим, на якому боці вона пперебуває. Одним зі способів перемоги над злом стане підтримка гарного настрою та позитивного мислення, яке дає результати навіть тоді, коли ми в нього не віримо.

Овен (21.03 – 20.04)

Сьогодні потрібно віддати перевагу фізичній праці або навіть незначному навантаженню – наприклад, наведенню ладу в будинку – перед будь-якою розумовою роботою, що не лише облагородить простір навколо, але й покращить настрій.

Телець (21.04 – 21.05)

Спокуса показати свою крутість людям у вашому оточенні буде велика, але йти в неї на поводі не варто – сварка, до якої призведе така демонстрація, матиме серйозні наслідки.

Близнята (22.05 – 21.06)

Від алкогольних напоїв – навіть у невеликій кількості – бажано відмовитися: під впливом винних випарів ви можете здійснити необдумані вчинки, про які згодом пошкодуєте.

Рак (22.06 – 22.07)

День сприятливий для серйозної розмови з близькою людиною, стосунки з якою останнім часом розладналися: сьогодні вам вдасться досягти розуміння навіть у найскладніших питаннях.

Лев (23.07 – 21.08)

Представникам вашого знака сьогодні необхідно відмовитися від будь-якого хірургічного втручання, навіть якщо йдеться лише про манікюр – такі маніпуляції потрібно перенести на кілька днів.

Діва (22.08 – 23.09)

Найкращий відпочинок для вас у цей час – зміна роду занять: це дасть змогу переключити увагу і, як наслідок, відновити сили та поповнити запас необхідної для життя й роботи енергії.

Терези (24.09 – 23.10)

Не час з'ясовувати стосунки з близькою людиною: сварка, яка є ймовірною цього дня – втім, як і завжди – виявиться зовсім недоречною, оскільки може призвести не просто до конфлікту, а й до розставання.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Захотівши зробити комусь зауваження, спочатку похваліть цю людину – зірки впевнені, що ви знайдете, за що – і лише потім висловлюйте свої претензії до неї, так вони швидше досягнуть "мети".

Стрілець (23.11 – 21.12)

Не давайте обіцянок за найменшого сумніву в тому, що ви зможете дотриматися слова, яке дали комусь: мало того, що ви змучитеся, коли зрозумієте, що виявилися неспроможними, так ще й зашкодите своїй репутації.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Ваш девіз на сьогоднішній день – "більше справ, менше слів": погодьтеся, що представники вашого знака не сильні в промовах, зате можуть показати себе в роботі – сьогодні не варто робити виняток із цього правила.

Водолій (21.01 – 18.02)

День вдалий для важливих переговорів із керівництвом: наприкінці робочого тижня воно буде налаштоване максимально благодушно, тому задовольнить якщо і не всі ваші прохання, то принаймні більшу частину.

Риби (19.02 – 20.03)

День, коли категорично необхідно знайти собі справу, навіть якщо потреби в роботі немає: вона відверне від сумних думок, які – з великою ймовірністю – "накриють" вас від самого ранку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...