День, коли треба не стримуватись, а дати волю емоціям: Гороскоп на 5 жовтня для всіх знаків Зодіаку

День, коли не рекомендується стримувати емоції, якого б характеру — позитивного або негативного — вони не були. Можна — і треба — вихлюпувати свій настрій: бити посуд або подушки, рвати папір, кричати, врешті-решт, — головне, робити це на самоті, щоб ніхто не побачив і в результаті не постраждав, радть астрологи.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 5 жовтня для Овнів

Великий ризик стати жертвою шахраїв і грабіжників, тому не варто ходити на самоті безлюдними вулицями в темний час доби і довіряти незнайомим людям — пам'ятайте: хто попереджений, той озброєний.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 5 жовтня для Тельців

Не варто відмахуватися від сну, який присниться цієї ночі: за всієї своєї фантастичності він може дати важливу підказку щодо того, як діяти в тій чи тій життєвій ситуації.

Близнята (22.05 — 21.06)

Гороскоп на 5 жовтня для Близнят

Не варто відповідати грубістю на грубість, від кого б вона не виходила: так вже сьогодні складуться обставини, що це може викликати витік ворожнечі, вийти з якого виявиться зовсім непросто.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 5 жовтня для Раків

Залагодити конфлікт між друзями або колегами можна буде, виступивши в ролі рефері на рингу: завоюйте авторитет, продемонструвавши своє добре ставлення як однієї, так і іншої сторони конфлікту.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 5 жовтня для Левів

Почати вести здоровий спосіб життя ніколи не пізно, ось і нинішній день ідеально підходить для того, щоб почати сповідувати його принципи: для початку хоча б переглянути харчування і зайнятися посильним видом спорту.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 5 жовтня для Дів

Стримати негативні емоції, які після обіду можуть вилитися в агресію, допоможе фізична активність — чому б, наприклад, не затіяти генеральне прибирання в будинку або на присадибній ділянці.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 5 жовтня для Терезів

Від негативу, який буде налаштовувати вас на агресію стосовно оточення, легко позбутися, залишивши — хоча б на час — інтелектуальну діяльність і почавши щось робити руками.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 5 жовтня для Скорпіонів

Якщо цього дня ви поставите перед собою якусь мету, необхідно буде рухатися до неї, не зупиняючись і не відволікаючись на другорядні питання, в іншому разі на талан можна буде не розраховувати.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 5 жовтня для Стрільців

Хочете ви того чи ні, а цього дня вам доведеться провести переоцінку цінностей: останнім часом ви і самі зрозуміли, що займаєтеся не своєю справою або живете з тією людиною, яка призначена вам долею.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 5 жовтня для Козорогів

Хто б цього дня не дав вам пораду або не зробив зауваження, прийміть його до відома, але не більше того: вирішувати, як вчинити, необхідно буде самостійно, зате і звинувачувати згодом нікого не доведеться.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 5 жовтня для Водоліїв

Відповідь на важливе запитання, яку ви марно шукаєте вже досить тривалий час, може прийти уві сні — головне, правильно витлумачити те, що ви побачите під час нічного "кіносеансу".

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 5 жовтня для Риб

Від фінансових операцій в цей день краще відмовитися — навіть оплату комунальних рахунків необхідно перенести на інший час, щоб згодом не переживати через прикрі збитки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...