День негативної енергетики. Мобілізуємось і бережемося шахраїв: Гороскоп на 20 вересня для всіх знаків Зодіаку

День негативної енергетики, що робить людину слабкою, залежною від негативних життєвих факторів і вразливою. Втім, багато хто з нас можуть проявити себе і з протилежної точки зору: на поверхню можуть вийти не найкращі якості людського характеру — заздрісність, жадібність, брехливість, схильність до скандалів. Також велика ймовірність стати жертвою непорядних людей і просто шахраїв, тому важливо проявляти максимальну обережність.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 20 вересня для Овнів

Успіху доможуться тільки ті, хто від самого ранку складе докладний детальний план і буде дотримуватися його, не відволікаючись на вирішення другорядних питань, які забирають час і сили, але не приносить користі.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 20 вересня для Тельців

День, коли необхідно відмовитися від алкогольних напоїв, навіть якщо привід для їх вживання буде здаватися більш ніж вагомим: наслідки — у вигляді емоцій, що вийшли з-під контролю, — можуть виявитися неприємними.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 20 вересня для Близнят

Отримати серйозні професійні результати зможуть тільки ті, хто добре уявляє собі, чого саме хоче досягти, інші будуть безглуздо — як в лісі — "блукати" від однієї мети до іншої.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 20 вересня для Раків

З поганим настроєм, який може накрити вас від самого ранку, необхідно боротися з усіх сил, в іншому разі вас накриє депресія, яку вдасться здолати лише медикаментозними способами.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 20 вересня для Левів

День категорично не підходить для великих фінансових операцій, якщо, звичайно, ви не хочете стати жертвою шахраїв і згодом побиватися через свої квапливість і недалекоглядність.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 20 вересня для Дів

Обговорюючи свої професійні ідеї з колегами, ви поставите їх у незручне становище: спокуса здійснити їх замість вас буде настільки великою, що вони не зможуть їй противитися.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 20 вересня для Терезів

Накопичене до цього часу невдоволення може — несподівано для вас самих — виплеснутися у вигляді негативних емоцій — на близьких людей, тому що вони завжди перебувають під рукою — важливо тримати себе в руках.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 20 вересня для Скорпіонів

Братися за нову захопливу, але трудомістку справу, потрібно тільки в тому разі, якщо ви впевнені, що вам вистачить сил на її реалізацію: працювати доведеться довго і наполегливо, так що необхідно все розрахувати.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 20 вересня для Стрільців

Не варто приймати на свій рахунок різкі слова або двозначний жарт: швидше за все, йтиметься про когось іншого, а ваша недовірливість обумовлена накрученістю, характерною для цього дня.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 20 вересня для Козорогів

Сьогодні не найкращий день для того, щоб боротися зі злом в будь-якому його вигляді: воно сьогодні настільки сильне, що великий ризик постраждати — необхідно відійти вбік і почекати, поки воно ослабне.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 20 вересня для Водоліїв

Цього дня ви зможете стати свідком того, що в житті все-таки існує справедливість: людина, яка скривдила вас, практично одразу ж дізнається, що таке закон бумеранга і як він діє.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 20 вересня для Риб

Великі фінансові операції сьогодні під забороною: замість очікуваного прибутку вони можуть принести прикрі збитки, так що рекомендується не поспішати і почекати з ними.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...