День осіннього рівнодення 2021: Що треба зробити і від чого варто утриматися

День осіннього рівнодення у 2021 році настане в середу, 22 вересня. Точний час - о 22:20. Цей день називається "днем сили" і з давніх часів йому приписують особливу енергетику і можливості. У 2021 році день осіннього рівнодення стане особливим днем, оскільки дата складається з семи цифр "два". Чому день осіннього рівнодення стане важливим днем і які є суворі заборони – читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

З дня осіннього рівнодення починається астрономічна осінь. Рівнодення - астрономічне явище, центр Сонця у своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор. По суті, Сонце перетинає восени екватор з півночі на південь, а навесні – з півдня на північ.

Після дня осіннього рівнодення Сонце починає сходити пізніше, а сідати раніше, а сам день йде на спад до дня зимового сонцестояння.

Символічне значення дня осіннього рівнодення

За старих часів цим днем відзначали свята врожаю та остаточно проводжали літо. Після - починалася підготовка до зими. У західній традиції День осіннього рівнодення має назву Мабон - символічне звільнення від усього віджилого і непотрібного. Ще в цей день шанують всіх членів жіночої половини сім'ї.

У цей день енергетика на землі буде врівноваженою. Сонце і Місяць будуть перебувати в гармонії один до одного і завдяки цьому емоційний стан людей стане стабільним. Біль минулого відпустить і ослабне, а стреси та апатія підуть. Завдяки поєднанню відразу семи двійок - 22 вересня вважається днем, коли можна зайнятися запуском нового бізнесу, введенням нового у своє життя, відвідати перукаря, зробити манікюр, оновити свій гардероб.

Що символізує двійка

Добрий характер, миролюбність, великодушність, коректність і тактовність, засновані на інтуїції, проникливості та розумінні людської душі. Ще романтизм, артистичність натури та виняткове почуття прекрасного. У деяких позиціях двійка - поєднання чоловічої та жіночої енергетики. Двійка - це вісь симетрії, точка рівноваги, яка забезпечує стан спокою внутрішнього світу.

Що потрібно зробити до дня осіннього рівнодення

За день-два до 22 вересня потрібно обов'язково зайнятися чищенням свого простору. Позбавлення від старого, непотрібного і зайвого варто провести скрізь - в житло, на робочому місці, у своїх гаджетах, в думках і в оточенні. Залишити потрібно тільки те, що вам знадобиться в найближчий рік.

Всі накопичені справи варто завершити до 22 вересня - виконати обіцянки, які ви раніше дали близьким людям, завершити ремонт, прибрати в будинку, позбутися шкідливої звички та поставити нові цілі на найближчий час.

Що робити в День осіннього рівнодення не можна

  • Не можна конфліктувати, сваритися, з'ясовувати стосунки
  • Не можна проявляти агресію і негатив - в такий день вони можуть мати руйнівну енергетику
  • Не можна відмовляти людям у допомозі
  • Не можна брати в борг, не можна позичати комусь свої гроші, не варто оформляти кредити та іпотеку
  • Не можна відмовляти в прийманні гостей
Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...