День подарує цікаві нові знайомства, а чотирьом знакам маячить фінансовий успіх: Гороскоп на 14 липня

14 липня бракуватиме сил на великі справи. Швидко наставатиме втома, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"П'ятниця пройде за щоденними турботами й балачками, - говорить астрологиня. – Знадобиться уміння домовлятися, шукати компромісів. Проте цей день подарує цікаві нові знайомства. Не варто відправляти резюме, шукати роботу. Це не дасть очікуваних результатів. Подумайте про це на початку наступного тижня. Місяць завершує свій цикл. Звільніть вечір для заняття улюбленими справами. Цього дня люди важко переживатимуть самотність. Спілкуйтеся через інтернет і наживо. Телефонуйте знайомим і рідним. Тельці, Скорпіони, Леви і Водолії зароблятимуть більше за інших. Їм пропонуватимуть підвищення і збільшуватимуть зарплатню. Слабким місцем в організмі будуть дихальні шляхи. Більше гуляйте пішки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто витрачати усі заощадження. Заробітки забаряться. Кохані триматимуться осторонь, бо будуть заклопотані власними справами. Годі шукати причини для конфлікту вдома.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Беріться за роботу, яка раніше здавалася непідйомною. Ризик буде виправданий. Відчуєте, що зміни – не за горами. Усе вже на вихідних піде, як по маслу. Менше хвилюйтеся і довіртеся долі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стережіться флірту на вулиці та в офісі. Жінки стають злопам'ятними. Жарти з ними будуть недоречними. Виплатіть кредит. Не варто брати позику на речі, які зараз вам не по кишені.

Рак (22 червня – 22 липня)

Через напругу на роботі турбуватиме безсоння. Знаходьте час відпочити і розслабитися. Інакше гіпертонії і головного болю не уникнути. Будьте обережні із вживанням нових медикаментів. Перевіряйте їх сумісність, аби не отруїтися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не засмучуйтеся, якщо деякі справи не вдається зрушити з місця. Доля застерігатиме від неприємностей. Досить проводити весь вільний час біля телевізора. Частіше гуляйте з дітьми та коханими. Улюблені серіали зачекають.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не витрачайте гроші на те, щоб довести комусь свою значущість. Вас оцінюватимуть за вчинками, а не зовнішнім виглядом. Не ігноруйте появу кон'юктивіту. Подолати запальні процеси допоможуть каплі для очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важливі справи завершіть до обіду. Далі мало що вдаватиметься. Використайте цей період для роздумів та аналізу. Не варто розпочинати ремонт у квартирі. Уникайте конфліктів. Вам доведеться мирити родичів та друзів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гроші стабільно надходитимуть до вашої кишені. Утримайтеся від обіцянок, які не готові виконати. Не говоріть друзям і знайомим те, про що скоро пошкодуєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грошей постійно не вистачатиме, хоча заробітну плату виплачуватимуть вчасно. Не обіцяйте матеріальної допомоги друзям. Утримайтеся від кредитів. Не зловживайте кавою та енергетиками.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Перестаньте довіряти чужим оцінкам. Аналізуйте вчинки людей, а не розповіді про них. Вас не покидатиме натхнення. Багато геніального створите руками. Гарний результат дасть масаж.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

П'ятниця порадує заробітками. Вдало складуться справи у тих, хто живе за принципом: прийшов, побачив, переміг. Оточення активно відволікатиме вас від справ. Навчіться говорити "до побачення" непроханим гостям.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дійте без сумніву. Тоді матимете те, чого бажаєте. Нерішучі бігатимуть від однієї справи до іншої і навряд чи досягнуть бажаного.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...