День спонтанних та необдуманих вчинків: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 3 лютого

3 лютого – день необдуманих рішень і вчинків. Важко даватимуться навчання і переговори, прогнозує астрологиня Олена Максимова.

"Пригальмуються справи, які планували закінчити до вихідних, - говорить астрологиня. – Відволічіться на фізичну працю. Приберіть у квартирі, помийте авто. Переслідуватиме тривожність і безсоння. Успішними і непереможними себе цього дня відчують Діви, Близнюки і Козероги. Сил та енергії вдосталь. Саме час активно діяти. Лиш не варто забувати про планування. Інакше весь день перетвориться на суцільну метушню. Не налягайте на спеції. Уникайте оцту та соєвого соусу у салатах. Гіпертонікам варто слідкувати за самопочуттям. Незабаром повня. Артеріальний тиск може зростати. Пийте більше чистої води. Тіло потребуватиме додаткового зволоження".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. У новому колективі легко освоїтися зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. Можете зазнати збитків.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розраховувати на фінансових покровителів марно. Кожну копійку доведеться заробляти самотужки. Зачекайте складати заповіт й оформляти доручення. Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Невдалий період здавати аналізи. Лікарі можуть помилятися з діагнозами. Кохані будуть байдужі до ваших розваг і пригод. Краще відпочиньте одне від одного.

Рак (22 червня – 22 липня)

Буде багато планів, але мало що вдаватиметься. Знайомі ставитимуть палиці в колеса. Не варто довіряти чужій думці більше, ніж власній. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені. Захочеться гостренького та пікантного. Потіште себе в'яленими помідорами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме мовчунам. Не розповідайте свої ідеї, бо втілити їх у життя не судилося. Витратите грошей більше, ніж заробили. Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте підробіток. Відстоюйте інтереси близьких. Заступайтеся за коханих на вулиці та перед родиною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День принесе багато позитиву. Оминайте людей, які люблять сваритися. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень. Не варто купувати авто, бо вже за тиждень заженете його на ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кохані будуть ревнивими і прискіпливими. Дарма намагайтеся втримати їх удома. Нехай з головою поринуть у власні справи. Тоді часу на підозри не буде. Біль у горлі лікуйте настоянкою з прополісу. Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. У п'ятницю відчуєте себе переможцем. Отримаєте винагороду за наполегливу працю навесні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вчасно сплачуйте податки за підприємницьку діяльність і землю. Не наражайте себе на штрафи. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце. Почуття навряд чи виявляться взаємними. Відкладіть експерименти з новими лікарськими препаратами. Організм відреагує алергією.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви готові навчатися і здобувати нові навички. Це поглинатиме багато часу. Не забувайте про сімейні обов'язки. Претензії від коханих не забаряться. Багато чого не подобається, але це не привід критикувати усіх і зганяти злість на найдорожчих. Шукайте причини негараздів. У середу справи підуть краще.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Бажатимете оновлення. Тиждень застою може збити з наміченого курсу. Придивляйтеся до нових технологій. Застарілий спосіб ведення справ завадить заробити більше і залишити конкурентів позаду.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день сварок. Краще відправте дітей до батьків і відпочити з коханими. Вони гарно проведуть час, і у вас не буде приводів для нервових зривів. Не читайте лежачи. Очам потрібен відпочинок.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Навіть найважчу роботу виконуватимете швидко і вправно. Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Не витрачайте часу, аби довести, що ви чогось варті. Просто поволі рухайтеся до цілі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...