День вагань і роздумів, не час для поспішних рішень: Гороскоп на 2 червня

Здаватиметься, що все навколо складається не так, як вам хочеться, каже астрологиня Олена Максимова.

"Останній робочий день не сприятиме початку чогось нового, чим би воно не було, - говорить астрологиня. - Не час думати про зміну місця роботи. Добре зважте кожне важливе рішення. Поспішні висновки призведуть до помилок і додаткових проблем. Надмірна прискіпливість і критичність не дозволять діловим партнерам порозумітися. Взаємні підозри й недовіра завадять закоханим відчувати себе щасливими. Ревнощі отруюватимуть життя людей вдома й на роботі. Не порівнюйте себе з іншими. Не переймайтеся з приводу чийогось успіху. Робіть своє. Бажано раніше закінчити робочий день і провести вечір за улюбленими заняттями. Уникайте галасливих компаній. Багатство та кар'єрний ріст світять Скорпіонам, Левам, Тельцям і Водоліям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бракуватиме часу на справи, які приносять задоволення. Доведеться робити те, що вимагають, а не те, чого хочеться. Кохані часто змінюватимуть свої плани. Вам це навряд чи сподобається. Будете змушені проводити час з людьми, які вас втомлюють балачками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Задумайтеся, чого хочете найбільше і чи правильно рухаєтеся до мети. Підвищити працездатність вдасться у другій половині місяця. Чим більше працюватимете, тим більше заробите.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не час брати нових підлеглих на роботу. Усі навколо здаватимуться вам підозрілими, а їхня робота не відповідатиме ваших потреб. За балачками не помітите, як швидко спливає час.

Рак (22 червня – 22 липня)

Чим більше поспішатимете, тим менше встигатимете. Якщо довіритеся долі, вихід сам вас знайде. Пильнуйте за гаманцем. Повертатиметеся додому втомленими. Важко буде стримувати роздратування. Підніме настрій полуничний коктейль чи морозиво.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прислухайтеся до порад дітей. Їхніми устами звучатиме істина. Більше часу проводьте з онуками. Вдалий час, аби кинути курити. Новий роман розпочинати не варто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заробітки могли б бути кращими. Виникатиме думка, що вас не до оцінюють роботодавці. Не варто вирушати на заробітки. Даремно витратите сили, час і гроші.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Здаватиметься, що гроші самі йдуть до ваших рук. Використовуйте кожну нагоду заявити світу про себе. Частину коштів доведеться віддати на подарунки. Не забувайте про дні народження друзів та рідних.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Можна планувати мандрівку з родиною. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги, не наражайтеся на штрафи. Розпочатий роман принесе чимало позитивних емоцій. Іти до перукаря чи стоматолога краще на вихідних.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вам вдаватиметься зробити кілька справ одночасно. Найкраще вестиметься тим, хто береться за справи на світанку. Ви легко знаходитимете помилки у роботі інших і допоможете їх швидко виправити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Захочете контролювати усіх навколо. Не варто втручатися у чужі справи, особливо якщо вони стосуються фінансів. Суттєвого поповнення гаманця не видно. З великими покупками краще зачекати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Плануйте наступні три місяці. Не витрачайте гроші на автомобілі та нерухомість. Придбане доведеться постійно ремонтувати. Батьки хотітимуть більше уваги. Частіше заїжджайте в гості.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Залишитеся задоволені усім тим, що з вами відбувається. Від частини обов'язків, які на вас захочуть перекласти колеги, постарайтеся відмовитися. Грошей у кишені стає більше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...