День виняткових можливостей: Гороскоп на 21 липня

Цього дня пощастить тому, хто зуміє розгледіти можливості, котрі надає доля, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Не пропустіть особливого моменту покращити матеріальне становище, - говорить астрологиня. – Розгляньте цікаві пропозиції, які почуєте цього дня. Тільки ви маєте змогу зробити цей день найкращим періодом у році. П'ятниця потребуватиме ясного мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на день. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає вам робити свою роботу. Це день утілення ідей у життя. Майструйте, будуйте, ремонтуйте, запускайте нові виробничі потужності. Найкращий день для старту нового бізнесу чи рекламної кампанії. Вам вдасться розбагатіти. Можна розпочати новий курс навчання. Шукайте собі гарних учителів і корисні курси. Молодь відчуватиме надмірну тривожність. Краща порада – знайдіть собі роботу до душі. Довіряйте близьким і друзям. Уваги потребуватиме система травлення. Спробуйте відмовитися від цигарок та алкоголю. Побороти шкідливі звички найлегше буде після обіду".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Люди погано розумітимуть одне одного. Не поспішайте, коли намагаєтеся когось навчити. Залишайтеся наполегливими. Чим більше встигнете зараз, тим менше доведеться доробляти наступного тижня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Маневруватимете між бажаним і необхідним. Бракуватиме часу на самоосвіту. Не засмучуйтеся, якщо пропустили заняття з йоги чи іноземних мов. Повертайтеся до навчання, як тільки випаде вільна хвилина. Матимете гарний результат.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почнете морально готувати себе до зими. Шукатимете альтернативні джерела живлення. Зростуть заробітки в електриків, продавців генераторів і сонячних батарей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто змінювати місце проживання чи роботи. Отримаєте багато цікавих пропозицій щодо розширення бізнесу. Помітите, що кохані зацікавилися кимось. Ревнуватимете й задумаєтеся над розлученням. Не спішіть. Добре все обдумайте, коли заспокоїтеся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довіртеся долі. Не хвилюйтеся про те, як справи підуть завтра. Насолоджуйтеся сьогоднішнім днем. Як було раніше, вже не буде. Але стане краще.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це день сумнівів. Здаватиметься, що все навколо складається не так, як вам хочеться. Задумаєтеся, чого бажаєте найбільше і чи правильно рухаєтеся до мети. Підвищити працездатність вдасться завдяки спорту. Починайте ранок із пробіжки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перша половина дня для багатьох видасться важкою. Людей легко буде образити й довести до сліз. Зачекайте з купівлею і продажем нерухомості. Загостряться конфлікти в родині. Будьте уважні до літніх родичів. Не беріть близько до серця усе, що почуєте від них.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Впевнено йдіть до мети, не відмовляйтеся від задуманого. Вдасться отримати те, що здавалося неможливим. Допомагайте тим, хто просить. Не нав'язуйте свої послуги знайомим, які не потребують цього.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кортітиме відчути нові емоції. Влаштуйте побачення під зірками, запросіть коханих у парк розваг чи на невеличку мандрівку. Не повчайте інших. Знайдіть у собі сили не критикувати і не засуджувати. Цінуйте іншу точку зору.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Утримайтеся від придбання автомобілів і ноутбуків. Не шкодуйте грошей на навчання. Саморозвиток дозволить рухатися вперед кар'єрними сходами. Намітяться шляхи виходу із фінансової скрути. Наполегливі та працьовиті мають можливість покращити матеріальне становище.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день яскравих вражень і творчих успіхів. Боятися конкурентів не слід. Завжди будете на крок попереду, якщо не лінуватиметеся і не засиджуватиметеся у відпустці. Тримайте язика за зубами, доки не реалізуєте власні ідеї. Справи люблять тишу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чим більше поспішатимете, тим менше встигатимете. Якщо довіритеся долі, вихід сам вас знайде. Не розповідайте іншим про свої почуття. Опинитеся в центрі пліток. Непокоїтиме задишка. Час відвідати кардіолога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...