Депресія, втрата грошей і обман! Чотири знаки Зодіаку можуть зіткнутися з великими неприємностями

Овни можуть впасти у депресію, а в Терезів погіршується ситуація з фінансами. Раки можуть зіткнутися з обманом від конкурентів, а Козероги – зі складними ситуаціями. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 25-31 жовтня. Детальніше читайте далі, зазначають Патріоти України.

Овен

Відбувається щось таке, на що ви не можете вплинути, руйнівні процеси, що трапляються у вашому житті, можуть викликати навіть депресивні стани, з якими ви нічого не зможете зробити. Тільки прожити і перечекати.

Рак

Конкуренти не сплять і цього тижня вони докладуть усіх зусиль, щоб завдати вам якомога більше прикростей. Це можуть бути якісь хитрощі, підступи, обман, через які ви можете так і не дійти до фінішної прямої.

Терези

Погіршується ситуація з фінансами, які можуть зникати чи йти у невідомому напрямку, гроші кудись витрачаються, навіть із вашої подушки безпеки, і від того ви почуваєтесь не надто впевнено.

Козеріг

Кількість складних ситуацій, з якими ви стикаєтесь цього тижня, зростає як сніговий ком, не встигаєте вирішити одну, як відразу створюється інша, і ви просто опускаєте руки і почуваєтесь невдахою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...

Такого ще не було! Названо знаки зодіаку, які отримають у травні все, про що давно мріяли

понеділок, 6 травень 2024, 17:38

Сьогодні, в перший понеділок місяця, багато хто з українців можуть розраховувати на цікаві події, які нададуть життю яскравості. передають Патріоти України. Але представники трьох знаків Зодіаків ще й можуть потішити себе думкою про те, що до кінця тра...