Дерзайте, у вас все вийде: Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку пощастить у коханні з 6 по 12 грудня

Гороскоп на грудень 2021 говорить про те, що останній місяць року стане непередбачуваним і оригінальним. Можливі несподівані ситуації та зустрічі, які стануть початком низки приємних подій. Астрологи назвали знаки зодіаку, яким неймовірно пощастить в коханні в найближчий тиждень, з 6 по 12 грудня. Про це інформує SlovoFraza, зазначають Патріоти України.

Телець

Ви від природи володіє сильною емпатією, але на цьому тижні зірки посилять її в рази. Вам доведеться тримати себе в руках, оскільки ви зможете побачити та відчути буквально все – і погане, і хороше.

Любовна удача вас не покине в потрібний момент, але потрібно дотримуватися балансу у всьому. У питаннях любові прислухайтеся до внутрішнього голосу. У складній ситуації вас підтримає і зрозуміє близька людина.

Рак

Тиждень буде непростий і Ракам доведеться проявити в любові свої лідерські якості. Вам доведеться направляти себе і кохану людину в потрібному напрямку. Найактуальнішим ця порада стане в кінці тижня. А ось для самотніх раків настає найсприятливіший час для нових знайомств і флірту.

Скорпіон

Рецепт любовного щастя для Скорпіонів на цьому тижні дуже простий: комфортна обстановка, приємні вечори, цікаве дозвілля і весь негатив звести до мінімуму. Для збереження і поліпшення привабливості Скорпіонам потрібно гарненько виспатися. Гарне самопочуття допоможе набути впевненості та захоплені погляди протилежної статі.

Водолій

Зірки та планети на цьому тижні вирішили допомогти Водоліям виконати найзаповітніші бажання. Це стосується всіх сфер життя, але кохання – в першу чергу. Тим Водоліям, які вже знаходяться у відносинах, варто приділити час і увагу своїй другій половинці – можливо знадобиться ваша допомога. Ваші зусилля будуть помічені та оцінені по достоїнству.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...