Діють дуже майстерно: ТОП-5 головних маніпуляторів за знаком Зодіаку - знають, як змусити виконувати їхні забаганки

Деякі люди можуть легко маніпулювати іншими. Вони готові на багато чого, щоб отримати бажане, і нехтують почуттями оточення. Експерти із зірок видання Сolombia визначили п'ять головних маніпуляторів за знаком зодіаку, які знають, як змусити інших виконувати їхні забаганки. Дізнайтесь, хто є у списку, передають Патріоти України.

Овен

Уродженці цього знака хочуть досягти мети за будь-яку ціну. І саме завдяки своїй неймовірній здатності переконувати вони змушують інших діяти так, як їм вигідно.

Скорпіон

Запальні Скорпіони прагнуть усе контролювати. Вони дуже рішучі та мають великий інтелект. Завдяки цьому їм вдається отримати все, що вони хочуть.

Терези

Аналітичні здібності Терезів дозволяють їм досконало переконувати інших і отримувати від них все, що потрібно. Водночас вони приділяють пильну увагу тому, щоб ніхто не постраждав.

Близнюки

Комунікативні навички Близнюків змушують їх завжди говорити те, що інші чекають почути. Насправді вони не вважають маніпуляцію чимось поганим, навпаки отримують задоволення, застосовуючи її на практиці.

Лев

Амбіційні Леви планують цілу стратегію, щоб керувати іншими та отримувати вигоду з цього. Люди цього знака здатні завдати шкоди іншим, тому що вірять, що вони заслуговують на це.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...