Дівам - фатальні почуття, Водоліям - таємний шанувальник: Любовний гороскоп на тиждень 13-19 грудня - дізнайтеся, що чекає на вас

Тиждень сприятливий для зміцнення відносин і спільних занять. Вже в середині тижня деякі знаки можуть бути залучені з партнером в спільну справу. А для деяких представників зодіакального кола настає небезпечний період для нових знайомств, передають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни можуть звернути увагу на симпатичного колегу, не виключено, що ваш інтерес один до одного переросте професійний. Можливо, хтось сподобається вам на діловому заході. Овни у відносинах, відчують бажання оголосити про них відкрито і перейти на інший рівень. Самотнім представникам знака, які шукають швидкоплинних захоплень чекає розчарування.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Вплив Марса на особисте життя ослабне, і Тільці зможуть відчути, як спадає градус напруги у відносинах. Такий стан речей сприяє зміцненню союзу, сварок і з'ясування відносин стане менше. Шанувальники з серйозними намірами і далі будуть домагатися вашої уваги, а ті, хто хотів завести інтрижку, здадуть позиції. Тим, у кого роман з іноземцем належить прийняти серйозне рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки будуть зосереджені на своєму особистому житті. Думки про відносини будуть постійно крутитися у вас в голові. У любовній сфері обговорення змінять активні дії. Не виключено нове знайомство, яке зіграє важливу роль у вашому житті. Ваші шанувальники - активні і цілеспрямовані люди, вони звикли домагатися свого і не пасувати перед труднощами. Не виключено пропозицію руки і серця для Близнюків у відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

В особистому житті Раків на цьому тижні не буде місця для нудьги і рутини, навпаки, події будуть розвиватися занадто стрімко. Нові відносини будуть пристрасними і чуттєвими, проте наміри вашого партнера найсерйозніші. Відносини в парі можуть зайти в глухий кут, і потрібно буде розібратися в подальших діях. Проблемою сімейних пар може стати ревнощі другої половинки. Не провокуйте її спеціально, це може закінчитися серйозними проблемами.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Вільним Левам на цьому тижні краще притримати коней і не проявляти ініціативи та активності в справах любовних. Всі важливі для вас події: весілля, доленосне знайомство або розлучення – трапляться до кінця року. На цьому тижні краще не поспішати, це може спровокувати несподівані події з самими непередбачуваними результатами.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Швидкоплинна інтрижка погрожує обернутися для Дів фатальними почуттями і стати причиною кардинальних, але не зовсім приємних життєвих змін. Вільним представницям не варто призначати побачення з малознайомими людьми. Або зустрічатися з ними в людних місцях. Дівам в постійних відносинах і сімейних очікують приємні зміни і сюрпризи, але потрібно трішечки почекати.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Вже з понеділка Терезам необхідно проявляти ініціативу в справах любовних, щоб відносини мали подальший розвиток. На самому початку тижня, можливо, ви з партнером будете залучені в спільну справу. Якась важлива подія об'єднає вашу пару і більше зміцнить ваші відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

В середині тижня особисте життя Скорпіонів вийде на перший план. У середу і четвер вам доведеться допомагати партнеру в якомусь питанні і допомагати йому вирішувати справи. У середині тижня також може статися несподівана подія, яке змусити змінити плани. Вільні Скорпіони можуть зустріти важливу людину.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ближче до кінця тижня Стрільці відчують бажання більше часу проводити зі своєю другою половинкою і активно залучатися до його справи. Найважливіші події відбудуться вже в неділю. Повний місяць 19 грудня допоможе вам чітко побачити деталі, на які ви не звертали уваги. Саме вони і допоможуть поліпшити відносини в парі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У любовній сфері Козерогів події будуть відбуватися бурхливо. Вони покладуть початок тому, що буде розвертатися протягом трьох місяців. Ви можете відчути незвичайне почуття закоханості, а може, зрозумієте, що охололи до партнера. У представниках стихії Землі може прокинутися бажання любові і це спровокує зміни стилю і зовнішності.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Зірки обіцяють Водоліям таємний роман або відносини по листуванню. Можливо, такий стан речей вас не влаштовує і стає питання про подальше майбутнє такого союзу. Сімейні Водолії будуть зосереджені на обстановці в сім'ї в цілому. Не виключено, що збіг обставина в середині тижня змусить вас змінити свої сімейні плани.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Буря пристрастей наздожене вас там, де ви її очікували найменше. Не виключено, що ви запалаєте почуттями до одного або однодумця. Що робити з раптовими почуттями - вирішувати вам. У цьому питанні можна покластися на інтуїцію, вона підкаже вірний шлях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...