Дізнайтесь про вдалі і небезпечні дні! Глоба попередив ці знаки Зодіаку про круті повороти серпня 2021

Гороскоп на серпень 2021 обіцяє чотирьом знакам Зодіаку круті повороти на життєвому шляху. Астролог Павло Глоба каже, що для людей, народжених під цими сузір'ями, кінець літа готує багато несподіванок і сюрпризів. Про це пише МК, зазначають Патріоти України.

Овен

Серпень стане дуже продуктивним місяцем для Овнів. На думку астролога, представники знака доб'ються чималих успіхів на роботі. У них все буде виходити, а найсміливіші ідеї вдасться втілити в життя. Не виключено, що вас чекає розвиток кар'єри.

Лев

Леви в серпні зі спокійною совістю зможуть відправитися на відпочинок - зміна картинки піде вам тільки на користь. Ви зможете нарешті розслабитися, забути про справи і турботи. Рушайте на відпочинок разом з сім'єю - це допоможе налагодити відносини.

Козеріг

Козерогам астролог обіцяє важливі зміни в особистому житті. Нове знайомство практично гарантовано. А чи переросте воно в серйозне почуття і стосунки - залежить тільки від зусиль і дій партнерів.

Риби

Рибам доведеться присвятити багато часу в серпні для пошуку фінансів, і вони, вважає астролог, можуть увінчатися успіхом. Деяким представникам цього знака доведеться немало часу проводити на роботі, але, не хвилюйтеся, ваші старання будуть оцінені.

Сприятливі дні в серпні: 12, 14, 18, 19 і 28 число. Несприятливі дні: 2, 5, 8, 17, 22 і 25 серпня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...