Дізнайтеся, що чекає вас у жовтні! Простий нумерологический прогноз за датою народження

Нумерологический прогноз за датою народження - спосіб, яким користуються багато успішних людей, щоб заздалегідь дізнатися про ті чи інші події. Порахувати можна самостійно - техніка проста навіть для новачків, передають Патріоти України.

Як порахувати свою нумерологію за датою народження - нюанси

Головне правило нумерології - отримати однозначне число і по ньому робити прогнози. В даному випадку вам потрібно скласти всі цифри дати народження, крім року. Якщо ви народилися 15 жовтня, то математика буде такою: 1+5+1+0. У підсумку вийшло число 7. Наступний крок - додати поточний рік. Тобто, 7+2+0+2+2. Отримуємо 13, зменшуємо до однієї цифри - 4. Тепер додаємо номер місяця (жовтень), тобто 4+1+0. В сумі виходить 5 - ваш номер місяця, дивимося, що це означає.

Число долі 1 на жовтень 2022

Вас можна назвати щасливчиком - почався новий життєвий цикл. Швидше за все, в недавньому часі відбулася серйозна переоцінка цінностей, а ви зробили висновки і почали все з чистого аркуша. У жовтні ви опинитеся в центрі уваги - буде багато подій, зустрічей і знайомств. Знайдіть баланс і не витрачайте енергію даремно - тоді досягнете запаморочливих успіхів.

Число долі 2 на жовтень 2022

У цьому місяці для вас на першому місці повинна бути сім'я. Краще злегка відійти від кар'єрних амбіцій і зайнятися будинком. Практикуйте навик слухача - жертвуйте своїми інтересами заради інших людей, тоді взаємини з близькими налагодяться. Будьте готові до того, що в жовтні "воскреснуть" старі знайомі - спілкуйтеся з ними більше. Якщо зумієте правильно розподілити сили і час, то отримаєте подарунок від Всесвіту.

Число долі 3 в жовтні 2022

В нумерології це число позначає творчу нитку. Навіть якщо вам здається, що від будь-якої творчості ви далекі - це не так. Знайдіть хобі, яке буде вас наповнювати. Також важливо спробувати поглянути на своє життя інакше - трійка буде нести вас до змін. Не бійтеся пробувати нове - ви ніколи не знаєте, де зустрінете щастя. Якщо з вами незгодна більшість - все одно йдіть своєю дорогою і не переживайте про наслідки.

Число долі 4 в жовтні 2022

Навчальні процеси - найголовніше заняття жовтня для тих, у кого нумерологический прогноз уособлює цифра 4. Все, чого ви торкнетеся в цьому місяці, принесе вам результати. Четвірка допомагає тим, хто хоче рости, як особистість, тому придбайте нові навички і відточуйте старі - в роботі, в хобі або в будь-якій іншій діяльності.

Число долі 5 в жовтні 2022

Сама неоднозначна цифра, яка завжди "кричить" про зміни. Хочеться вам чи ні - піти від них не вийде, доведеться піддатися течії. Нумерологи рекомендують тим, кому випала цифра 5, слухати свою інтуїцію - вона підкаже, в який бік йти. До речі, непоганий варіант - частіше вибиратися на природу, адже саме природне середовище людини допомагає їй пізнати себе.

Число долі 6 в жовтні 2022

Час вирішувати конфлікти - саме таке значення має цифра 6. Особливо це стосується сім'ї та близького кола друзів. Якщо у вас накопичилася негативна енергетика і ви знаєте, що перебуваєте з кимось в стані сварки, в жовтні буде тисяча можливостей виправити це. Постарайтеся бути більш лояльними - це ваш урок другого місяця осені і тільки одиниці зможуть його пройти.

Число долі 7 в жовтні 2022

Тонкі вібрації і медитації - те, що ви повинні зрозуміти і освоїти в цьому місяці. Прийшов час змінюватися, адже, якщо ви продовжите жити в тому ж ритмі, то в листопаді усвідомите глибину власного нещастя. Нумерологи вважають, що вам потрібно зупинитися і подивитися навколо себе, щоб побачити - чи все вас влаштовує. Пам'ятайте про те, що час простою - це не втрачений час, а шанс пізнати істину.

Число долі 8 в жовтні 2022

У жовтні ви повинні поставити себе на перший план - вісімка відкриє вам різні можливості для особистісного зростання. Перестаньте думати про інших і зосередьтеся на собі. Згадайте, що тільки ви є центром Всесвіту і себе потрібно любити більше, ніж всіх інших. Енергія числа 8 допоможе вам побачити, де саме ви робите помилку, а потім швидко виправити її.

Число долі 9 в жовтні 2022

Час підведення підсумків і висновків для тих, чий нумерологічний розрахунок зупинився на цифрі 9. Можете закінчувати ремонти, віддавати борги, здійснювати важливі вчинки, які поставлять крапку в тих чи інших ситуаціях. Також необхідно знайти час для відпочинку, сходити у відпустку і накопичити енергію. Якщо ви не зможете закінчити те, що давно вас обтяжує, то в листопаді зіткнетеся з безліччю проблем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...