Для багатьох дуже вдалий день: Гороскоп на 10 липня

10 липня – дуже вдалий день для активних і працьовитих людей. На ледачих чекає низка розчарувань. Вони скрізь запізнюватимуться. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього понеділка ніхто без роботи не сидітиме, - говорить астрологиня. – Потрібно буде оперативно приймати рішення, діяти швидко, встигати робити кілька справ водночас. Відправляйтеся у відрядження, вирішуйте транспортні питання, шукайте нових ділових партнерів. У список щасливчиків цього дня потраплять Терези, Водолії, Козероги та Скорпіони. Вам вдаватиметься неможливе. Отримаєте усе, на що заслуговуєте. Можна планувати переїзд на нове місце проживання. Запобігайте травмування голови. Протягом дня може непокоїти головний біль. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не засмучуйтеся, якщо вашими ідеями скористалися інші. Вони на цьому заробити не зможуть. Ви ж задумаєте ще кращі і фінансово вигідніші проєкти. Не спиняйтеся на досягнутому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить витрачати свій час на події та речі, які цього не варті. Приділіть максимум уваги роботі. Відстоюйте своє право на гідний заробіток. Увечері почуєте гарні новини від коханих.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться сваритися з родичами та друзями. Не час з'ясовувати, через що виник конфлікт. Непорозуміння розв'яжуться самі собою. Гроші надходитимуть вчасно. Пильнуйте за гаманцем.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не намагайтеся налагодити стосунки, які розвалюються. Відпускайте людей, які не мають почуттів до вас. Вчасно сплачуйте рахунки. Намагайтеся не накопичувати заборгованості. Купувати авто краще наступного тижня, а смартфони та комп'ютери – у вихідні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте готові стати частиною нового колективу. Візьміть на себе відповідальність за справи, які не вдалися решті. Перше побачення заплануйте на вечір. Нова симпатія із сайту знайомств вас не розчарує.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Спокою бракуватиме. Новини змінюватимуться одна за одною. Ви не розумітимете, що від вас вимагають. Не прагніть встигнути за подіями. Навчіться ігнорувати те, що вас не стосується.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Намагатиметеся досягти мети хитрощами. Але чим більше ви обходитимете нерозв'язані конфлікти, тим більше проблем сипатиметься вам на голову. Деякі питання варто вирішувати одразу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не сумнівайтеся у власному професіоналізмі. Довіртеся долі. Внутрішня тривога буде безпідставною. Цей день подарує вам шанс змінити усе на краще. Не опустіть можливості знайти краще місце роботи та проживання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будьте мудрішими. Не обходьте, а долайте перешкоди. Тоді наберетеся досвіду. Не вішайте на себе відповідальність за чуже майно. Не намагайтеся догодити коханим. Просто демонструйте їм свою любов.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Перейматиметеся своїм заробітком. Грошей буде не так багато, як сподівалися. Не відмовляйтеся від спонсорської допомоги. Не залишайте свої речі без нагляду.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете легкими на підйом і відкритими до експромтів. Усе задумане вдасться здійснити. Задумаєтеся над усиновленням. Перш ніж зважитися на цей важливий крок, пройдіть консультацію у школі батьківства.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дратуватиме, що кохані керуються порадами друзів і батьків, але ігнорують ваші. Конфлікт може затягнутися. Працездатність знижується. Будь-які обмеження сприймайте як подарунок. Якщо щось не вдається, значить так буде краще.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...