Для чоловіків менш шкідливе: Яке м'ясо не варто їсти жінкам

Червоне м'ясо не варто їсти понад міру. Фахівці рекомендують вживати не більше 500 г продукту на тиждень. Нове дослідження показало, що найбільше м'ясо шкодить жінкам, повідомляють Патріоти України із посиланням на lifekorea.

Науковці впродовж 20 років аналізували медкарти близько 100 тис. жінок після 50 років. Понад 7,5 тис. пацієнток померли від онкозахворювань, 7 тис. - від проблем з серцем.

Дослідники помітили зв'язок між хворобами та білками, якими харчувалися люди. Виявилося, що жінки, які вживають білки з рослинних продуктів, хворіли на 9% рідше. Дійшли висновку: якщо їсти багато червоного м'яса, то зростає ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи та деменції.

Якщо їсти не більше 500 г приготованого червоного м'яса на тиждень, то можна уникнути підвищення ризику розвитку онкопатології. При цьому від оброблених м'ясних продуктів краще відмовитися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...