Для кого середина березня стане найвдалішим часом року: Гороскоп на 15 березня

15 березня не варто давати комусь обіцянки і шукати собі пару в інтернеті. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бійтеся відкривати у собі суперздібності, - говорить астрологиня. – Це допоможе вам безтурботно прожити непрості часи і вийти переможцем із багатьох ситуацій. Добре почуватимуться ті, хто не боїться змін і любить експромти. Друга половина березня стане особливо успішною для Раків і Терезів. Середина березня буде найгрошовитішим часом у році для Дів і Тельців. Романтичні пригоди чекають на Овнів. Родинні таємниці доведеться відкривати Левам і Стрільцям".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Годі дбати про всіх і забувати про себе. Залежите від думок друзів і родичів, тому боїтеся зробити перший крок. Якщо хочете кар'єрного зростання, демонструйте здібності.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цього дня вас помітять і гідно оцінять. Таємниці віддалятимуть від коханих. Не проводьте весь вільний час у телефоні. Це змусить їх ревнувати. Після обіду вдалий час, аби пересаджувати вазони. Спробуйте вирощувати базилік і петрушку на підвіконні.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Нелегко справи підуть у сімейному бізнесі. Одиниці знайдуть спільну мову з батьками та дітьми. Партнери будуть вперті й не визнаватимуть помилок. Друзі вважають вас людиною слова. Дотримуйтеся обіцянок, але грошей не позичайте.

Рак (22 червня - 22 липня)

Переїзд у нове помешкання заплануйте на п'ятницю. Не перевантажуйте себе роботою, бо почастішають нервові зриви. Це важкий день. Доведеться швидко робити вибір. Пограйте у настільний теніс чи футбол. Це допоможе здолати апатію і сонливість.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не глузуйте з конкурентів, бо будь-якої миті можете опинитися на їхньому місці. До суботи не вкладайте кошти у чужий бізнес. Це не принесе високих заробітків. Відкладіть до суботи початок нового курсу ін'єкцій. Поки не варто лікувати зуби та робити лазерну корекцію зору.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Цей день буде багатим на сюрпризи. Дивуватимуть кохані. Вам запропонують вигідні умови співпраці. У магазинах спокушатимуть вигідними кредитами. Не варто брати позику, бо вона стане обузою для вас.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Діятимете наосліп, тому ускладните життя. Не варто робити щось наперекір коханим. Зашкодите собі. Одягайтеся та взувайтеся за погодою. Не варто переохолоджувати ноги. Через це болітимуть суглоби.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відстоюйте свої матеріальні інтереси. Не дозволяйте нікому обдурити вас. Можна починати день із ранкової пробіжки. Вдалий час, аби записуватися у тренажерний зал чи починати заняття з плавання. Це допоможе зробити вашу фігуру ще більш привабливою.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відвідайте місця, де народилися і виросли. Спогади про дитинство допоможуть відновитися і відкрити у собі приховані таланти. Згадайте, чого найбільше хотіли, коли закінчували школу. Зараз саме час втілювати ці плани у життя. Коли відчуваєте неспокій і розгубленість, покладіться на друга. Зняти стрес допоможе відверта бесіда.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Ведіть блог, у якому описуйте власний досвід. Зустрінете багато однодумців і зумієте добре заробити на рекламі. Набридатимуть гості. Не треба жертвувати власними планами через них. Почастішають отруєння. Не варто вживати у їжу сирі яйця і рибу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Кохані наполягатимуть на близькості. Не відмовляйте в інтимі. Вам обом це допоможе відновити сили і відчути себе бажаними та любими. Стережіться людей, які намагаються у всьому догодити. Підлабузники згодом ставитимуть палиці в колеса. Щоб здолати безсоння, з'їжте ложку меду.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Колеги та друзі хвалитимуться перемогами, тому й ви жадатимете змін. Не женіться за надприбутками. Це будуть оманливі спокуси. Навчайтеся та вдосконалюйтеся. Винагорода за сумлінну працю не забариться. Годі жити минулим. Час рухатися вперед.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...