Для кого стане доленосним останній понеділок осені - гороскоп на 28 листопада

28 листопада ризикуєте посваритися з коханими і батьками. Складну розмову перенесіть на кілька днів. Тоді легше і швидше знайдете спільну мову. Про це розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Тиждень сприяє для входження у ваш дім новонароджених і всиновлених дітей, - каже астрологиня. – Приручайте тварин, купуйте нові вазони. Це захистить від стресів. Керівникам варто підбирати персонал. Робота нових працівників порадує. Не мовчіть. До ваших думок прислухатимуться. Навчання не йтиме. Курси з водіння краще перенести на тиждень. Заробити вдасться багато, але гроші поглинатимуть незаплановані покупки. Важко буде порозумітися з батьками і дітьми. Захочеться виплакатися. Останній понеділок осені стане доленосним для Тельців, Раків, Дів і Стрільців. Бачитимете віщі сни. У них отримаєте підказку, що робити далі. Не спішіть думати про еміграцію і зміну місця роботи. Зачекайте до грудня зі зміною місця проживання та сімейного статусу. Не стримуйте сліз. Турбуватиме завищений тиск. Відмовтеся від додаткової чашки кави".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Один з найщасливіших знаків на цьому тижні. Не помітите, як швидко спливає час. Сил і натхнення вдосталь, аби гори звернути. Контролюйте свої витрати. Варто розпочинати ремонт. Смаки і уміння майстрів дадуть гарний результат.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кохані ревнуватимуть вас до друзів, батьки – до партнерів. Поставтеся до цього з гумором і розумінням. Відмовтеся від понаднормової роботи. Винагороду за неї затримають.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Підставлятимуть люди, яких вважали товаришами. Не поспішайте виправдовувати їх перед іншими знайомими. Не ображайтеся на неуважність коханих. Поспостерігайте за ними. Через власну заклопотаність вони забуватимуть про все навколо.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто прислухатися до чуток, віддавати дітей у садок чи самим записуватися на курси. У ці дні важко буде адаптуватися до нових умов роботи та влитися у колектив. Відмовтеся від походу по крамницях. Спорожните свій гаманець, але покупки навряд чи порадують.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватиме поведінка нових знайомих. Уникайте зустрічі з ними та телефонних розмов. Заведіть домашнього улюбленця. Турбота про нього допоможе відволіктися від песимістичних думок і змусить вас більше час проводити на прогулянці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відпочити чи посидіти без діла не вдасться. Роботи буде більше, ніж очікували. Добре розплануйте свій день. Збільшаться витрати на потреби родини. Нестимете у ремонт техніку і взуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важко засвоюватимуться знання. Будь-яка інтелектуальна діяльність гальмуватиметься. Понеділок буде багатим на нервові потрясіння і зриви. Багатьох підведуть емоції і згарячу сказані слова. Справи налагодяться з п'ятниці по неділю.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Усе йтиме вам на користь. Вдаватиметься зробити більше, ніж очікували. Не замикайтеся у чотирьох стінах. Це час ініціативних і дієвих. Відмовтеся від кредитів. Їхнє повернення стане для вас тягарем. Вечір проведіть у колі друзів. Вони розрадять, доки коханих не буде поруч.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не гайте часу на балачки. Вирушайте у відрядження, проводьте переговори. Заробітки зростуть. Відмовтеся від пригод на стороні. Це назавжди розлучить вас з партнерами. Увечері на самотніх чекає доленосна зустріч. Залишайтеся пристрасними і чарівними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Довго наважуватиметеся та обдумуватимете кожен свій крок. Через це затягнуться переговори та знизяться доходи. У понеділок контролюйте свої бажання. Вони здійснюватимуться як ніколи швидко. Стосунки відійдуть на другий план. Можуть посваритися молоді пари.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Триває доленосний період. Все вдаватиметься з першого разу. Зберігайте послідовність у веденні бізнесу та переговорів. Тоді уникнете доган. Гарну суму вдасться заробити через інтернет. Будьте опорою для коханих. Підтримайте їхній вибір.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Через затримку транспорту запізнитеся на важливу зустріч. Переговори зірвуться. Порозумітися з партнерами не вдасться. Порадують заробітки. Створіть надійний фінансовий запас. Сприймайте коханих такими, якими вони є. Досить сваритися з ними через дітей і літніх родичів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...