Для кого тиждень стане суперуспішним: Гороскоп на 13-19 грудня для всіх знаків Зодіаку

Протягом тижня з 13 по 19 грудня станемо свідками неймовірних змін. Люди наважаться робити те, чого боялися раніше. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Найбільше таланитиме чоловікам, - говорить астрологиня. – Спроби жінок щось змінити матимуть руйнівні наслідки. Це час фінансових уроків. Не беріть у борг, щоб не потрапити в матеріальну залежність. Увечері в суботу загадуйте бажання. Воно здійсниться. Це суперуспішний тиждень для Дів, Левів, Козерогів і Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Уміння швидко розв'язувати проблеми обернеться проти вас. Думайте на кілька кроків вперед. Сил бракуватиме, конкуренти випереджатимуть. Не помітите цього, бо гнатиметеся за результатом. Поспішайте з роботи додому. Обійміть найрідніших.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Здійснити всі бажання не вдасться. Виграє той, хто вміє чекати. Не можна ризикувати. Азарт приведе до програшу. Не беріть кредит на квартиру чи авто. Зміни в інтер'єрі обговоріть з коханими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Оберіть найважливішу зі справ і завершуйте її вчасно. Якщо хапатиметеся за все, не отримаєте нічого. Вихідні - період втрат. Оминайте азартні ігри. Першими запросіть на побачення того, хто подобається.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вчасно сплачуйте за комунальні. Стережіться штрафів. Не варто планувати великі покупки на вихідні. Нову роботу запропонують у четвер.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Сплануйте фінансову політику на пів року. Це дозволить пережити нелегкі часи. Коханим бракує тепла й ласки. Погоджуйтеся на їхню ініціативу вирушити в різдвяну мандрівку.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Успішна буде середа. Завершіть справи, які не хочете тягти в наступний рік. Гарний час для знайомства з ріднею партнера. Задумаєтеся над здоровим способом життя.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Добре обдумайте, перш ніж починати щось змінювати. Грошей вдосталь, але позичати їх не треба. З наступного тижня справи підуть краще.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Майбутнє - у ваших руках. Найкращий момент, аби просити про підвищення чи змінювати колектив. Шукайте вихід з важкого фінансового становища. Частину сімейного бюджету витратите на одяг, взуття, книжки й абонементи у спортивні секції.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не хвилюйтеся через застій у справах. Щось змінити зуміють одиниці. Візьміть відпустку й добре сплануйте наступний рік. Заощаджень вистачить, аби провести свята за кордоном. У літаку чи потязі маєте шанс зустріти половинку.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Почуватиметеся успішними та корисними. Друзі звертатимуться за порадою та підтримкою. Не сердьтеся, якщо милі спізнюються на вечерю чи щось іде не за планом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Залишитеся на плаву, бо вмієте бути гнучкі. Довіряйте внутрішньому голосу. Не дозволяйте оточенню впливати на вас. Фінансова ситуація складна. Відвідайте літніх родичів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Аналізуйте події, які стаються в житті. Буде багато змін, але мало що залежатиме від вас. Доля веде правильним шляхом. Професійний успіх позначиться на заробітках.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...