До Нового року ЗСУ звільнять лівобережжя Херсонщини та підійдуть впритул до Криму, - астролог

До Нового року Збройні Сили України зроблять великий подарунок українцям - звільнять лівий берег Херсонщини і підійдуть до Криму. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. За словами астролога, поблизу молодика - 22-25 грудня - для України складеться дуже сприятлива ситуація, передають Патріоти України.

"Коли в 20-х числах грудня Юпітер увійде в знак Овна, відбудеться лавиноподібний обвал російського фронту на лівобережжі Херсонської області. Російська армія посиплеться на лівому березі, і це буде дуже потужний процес – просто каскадний обвал, як це відбувалося на харківському напрямку. До Нового року ЗСУ звільнить лівобережжя Херсонської області", – зазначив Влад Росс.

Тож у другій половині грудня, за прогнозом астролога, в української армії будуть всі шанси дійти до Перекопського перешийка, тобто впритул до Криму.

Також астролог вважає, що в 20-х числах грудня, коли Путін зрозуміє, що програє війну, він дістане свій останній козир. "Його "туз у рукаві" – це застосування ядерної зброї. З одного боку, це чудово, що українська армія просувається і крок за кроком звільняє захоплені Росією території, але з іншого – за входженням наших військ до Криму, перетином ними перешийка, на жаль, може послідувати ядерний удар", – застеріг Влад Росс.

Українським військам, за словами астролога, потрібно поспішати, поки зберігається несприятливе для Росії та її військ розташування зірок.

"ЗСУ потрібно постаратися звільнити якомога більше наших територій, поки ще не розпався жорсткий квадрат Урана і Сатурна, оскільки ця комбінація завжди означає велике горе і військові невдачі для Росії. А розпадеться він у січні 2023-го", – пояснив Влад Росс.

Крім того, астролог наголосив, що найважливішою точкою в цій війні стане звільнення Мелітополя. За його словами, ця подія призведе до краху російських військ у цій війні.

"Для Росії Мелітополь стане Сталінградом або навіть Курською дугою. Після звільнення Мелітополя Україна виграє війну. Як тільки ми візьмемо Мелітополь, вузлову точку на півдні, ми розколемо російську армію на дві частини і оточимо Крим. Ситуація сприятлива, але нам треба поспішати", – наголосив Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...