До них в авто краще не сідати! Названо найгірших водіїв за знаком Зодіаку - люблять "лихачити" на дорозі

Водіння автомобіля - відповідальний і небезпечний процес. Навіть якщо ви знаєте ПДР і уважні за кермом, далеко не факт, що поруч з вами інші учасники руху ставляться до цього так само, зазначають Патріоти України.

Овен за кермом

Представник вогняної стихії посів перше почесне місце. За спостереженнями астрологів, саме ці люди поспішають "попереду батька в пекло" і порушують всі можливі правила. Через вічні проблеми з нестачею часу і підвищеною емоційністю вони частіше за інших створюють аварійну ситуацію на дорозі.

Водолій за кермом

"Срібло" дістається повітряному знаку - людині, яка відрізняється лихацтвом і непередбачуваністю. Він вважає, що "проскочить", і навіть якщо з разу в раз потрапляє в аварію, ніяких висновків не робить. На дорозі з ним краще не зв'язуватися, тому що винним Водолій себе не вважає і тут же знайде тисячу причин, щоб перекласти відповідальність на кого-небудь іншого.

Стрілець за кермом

Ще один представник вогненних знаків Зодіаку, для яких дорога - синонім слова "життя". Без руху він себе не уявляє і відчуває себе в такому положенні "як риба у воді". Небезпечно інше - Стрілець не згоден чекати, він часто обганяє, підрізає і намагається встигнути кудись, тому і потрапляє в аварійні ситуації.

Скорпіон за кермом

Цей знак Зодіаку вважається найекстравагантнішим не тільки в спілкуванні, але і в манері водіння. Його дії різкі і нелогічні, навіть не через поспіх, а тому що йому так хочеться. Скорпіону просто нудно, тому він розважається, як тільки випадає можливість. Крім того, помилок іншим водіям не прощає - запросто може підрізати, якщо вважатиме за потрібне.

Лев за кермом

Гордо розправлені плечі, підборіддя, що прагне до неба, і абсолютна впевненість у своїх силах - ось, що визначає Лева, як водія. Він переконаний, що всі інші почекають, а якщо не почекають, так поступляться. Лев поспішає по своїх царських невідкладних справах, тому підрізати когось або обігнати - вчинок цілком логічний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...