Докори сумління їм потім не заважають: Знаки Зодіаку, які розлучаються частіше за інших

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не тримаються за шлюб. Вони живуть за принципом "Є - добре, немає - теж добре". В цілому їх не мучить совість, та й думка інших їх мало цікавить, зазначають Патріоти України.

Рак

Емоційні Раки вважаються сім'янинами. Вони цінують домашній затишок, тепло, турботу, любов і ніжність. Найменший "холодок" у ваших стосунках негативно може позначитися на Раку. Ваші перепади настрою або бажання побути наодинці з собою вони сприймають як особисту образу. Тому сміливо можуть закінчити з вами стосунки і піти на пошуки партнера краще, який весь свій час буде присвячувати тільки їм.

Стрілець

Часто на шляху до щасливого сімейного життя Стрілець може спіткнутися об власну імпульсивність. У пориві емоцій вони можуть наговорити багато гидот, а ось вибачитися у них сміливості не вистачить. І якщо щось їм можна пробачити, то часом вони можуть зачепити занадто глибоко. Також в пориві злості вони можуть заявити про своє бажання розлучитися. І нехай пізніше вони пошкодують про це, але часу назад не повернути.

Риби

Самі Риби ніколи не наважаться розірвати стосунки. Вони швидше будуть "добивати" вас, щоб ви самі прийняли таке рішення. Астрологи запевняють, що цей знак Зодіаку може перетворити ваше життя на справжні тортури. Крім того, Риби схильні до зрад. Більш того, вони люблять хвалитися своїм послужним списком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...