Доленосне знайомство може заскочити зненацька: Любовний гороскоп на січень 2022 року від Хаяла Алекперова

Відомий астролог, двічі переможець проекту «Битва екстрасенсів» (СТБ) Хаял Алекперов склав любовний гороскоп на січень для всіх знаків зодіаку. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його прогнозом.

Овни

У цей період зірки обіцяють сімейним Овнам гармонію у відносинах зі своєю половинкою. Ви зможете залагодити давні розбіжності та стати ще ближчими з партнером. Головне — виявити ініціативу та зробити перший крок у цьому напрямку.

Тельці

Перший місяць нового року обіцяє Тельцям романтичні знайомства. У вас є всі шанси започаткувати нові відносини. Але при цьому намагайтеся не квапити події. Ваша наполегливість може стати головною перепоною на шляху до щастя в особистому житті.

Близнюки

У цей період Близнюки будуть схильні до надмірної емоційності, у зв'язку з чим можуть спричинити конфлікти з коханою людиною. Щоб цього уникнути, намагайтеся спрямовувати свою енергію в інше русло. Наприклад — у творчість.

Раки

На початку року Раки можуть бути особливо вразливими. А тому навіть конструктивна критика з боку партнера здаватиметься їм причіпками. Порада зірок — прислухатися до своєї половинки. Це не тільки дозволить зберегти гармонію у відносинах, але також дасть шанс уникнути багатьох помилок.

Леви

У цей період зірки обіцяють Левам романтичні сюрпризи. Швидше за все, кохана людина порадує вас подарунком, про який давно мріяли. Самотнім серцям варто бути обережнішими з новими знайомствами на початку місяця — є великий ризик розчарувань.

Діви

Початок року — досить непростий період для Дів у плані особистих стосунків. Внутрішні протиріччя можуть підштовхувати представників знаку до хибних висновків та неправильних дій. Тому намагайтеся не поспішати і не вимагайте від себе жодних рішень. Незабаром ситуація вирівняється. А тому нехай все йде своїм шляхом.

Терези

У цей період зірки обіцяють Терезам несподівані романтичні зустрічі. Доленосне знайомство може застати вас зненацька. А тому намагайтеся завжди виглядати на всі сто.

Скорпіони

На початку року Скорпіони можуть спровокувати чимало конфліктів у відносинах зі своєю половинкою. І причиною тому, найімовірніше, послужить небажання Скорпіонів говорити про свої почуття та переживання з коханою людиною. Порада зірок — змінити тактику та бути більш відкритими. Оскільки партнер, швидше за все, не вміє читати ваші думки.

Стрільці

У цей період Стрільцям може не вистачати романтики у відносинах із коханою людиною. Але перш ніж звинувачувати у цьому партнера, спробуйте виявити ініціативу. Швидше за все, крок у відповідь з боку вашої половинки не змусить себе чекати.

Козероги

Початок року дозволить сімейним Козерогам насолодитися гармонією у відносинах із партнером. Але є одне «але». Намагайтеся приборкати свої емоції та бажання здобути правоту в кожній суперечці. Пам'ятайте, що погода в домі набагато важливіша.

Водолії

Початок року для самотніх Водоліїв може стати початком бурхливого роману. На вашому шляху з'явиться людина, в якій ви знайдете споріднену душу. Будьте уважнішими!

Риби

Не варто мовчати про свої переживання та образи, збираючи їх у снігову кулю. Частіше душевно говоріть зі своєю половинкою. Тоді багатьох розбіжностей та сварок вдасться уникнути.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...