Доля їх любить, а гроші самі "пливуть" до рук: Астрологи назвали головних щасливчиків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які є головними улюбленцями долі. Про це повідомляє "Клубер", передають Патріоти України.

Скорпіон

Ці люди наділені фантастичною інтуїцією. Вони можуть наперед передбачити розвиток подій, тому в більшості випадків їм щастить.

Стрілець

Мало того, що удача так і притягується до них, так вони ще й неймовірні оптимісти. У зляганні всього цього вони вважаються одними з головних щасливчиків.

Риби

Риби також наділені хорошою інтуїцією, тому найчастіше роблять безпомилковий вибір. При цьому їм часто вдається вигравати в лотереях.

Овен

Ці люди дуже ризикові. Своїми вчинками вони можуть неабияк потріпати нерви не тільки собі, але і оточуючим. Але в кінці їх завжди чекає хеппі-енд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...