Доля надішле особливі знаки: Кому зі знаків Зодіаку пощастить 15-16 травня

Субота, 15 травня, — час серйозних життєвих змін, які будуть залежати тільки від кожної конкретної людини — точніше, від її зусиль або — може бути і таке — повної їх відсутності. Головне, нічого не робити похапцем і не обдумавши, оскільки такий підхід — найкращий спосіб завалити будь-яку справу. Необхідно ретельно обміркувати кожен свій крок, інакше можна зробити масу помилок, про які згодом доведеться серйозно пошкодувати. В цей час також не варто брати на себе обов'язки інших людей, навіть якщо йдеться про власних дітей — вони повинні отримувати життєвий досвід самостійно. Неділя, 16 травня, — спокійний день, який мине тихо і плавно, без сварок, конфліктів і будь-яких інших негативних подій. Однак вважати, що його можна буде провести в повній бездіяльності, буде помилкою — день сприятливий для інтелектуальної діяльності та читання — як духовної, так і класичної літератури. Кому пощастить в такий цікавий час? Патріоти України пропонують дізнатися про це, прочитавши гороскоп.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята, у яких взагалі добре розвинена інтуїція, цими вихідними перевершать самі себе — вони з повним правом відчують себе Вольфом Мессінгом, тільки їхній провидницький дар буде розповсюджуватись не на події, а на людей. Представники знака зможуть ясно і чітко побачити, що у кого за душею, що дозволить їм виділити з маси оточення тих, хто ставиться до них з симпатією і бажає їм добра. Таким чином вони зможуть завести собі друзів на все життя, обставини цих днів сприяють зав'язуванню міцних і довготривалих зв'язків.
Лев (23.07 — 21.08)
Левам цими днями зірки наполегливо рекомендують уважно дослухатися до знаків, які буде надсилати їм організм, сигналізуючи про зміни, які в ньому відбуваються. До того ж зі стовідсотковою впевненістю можна сказати, що йдеться про приємні новини — швидше за все, про швидке поповнення в родині. Тому тим представникам знака, які відчують легку нудоту, не варто думати, що вони з'їли щось несвіже — краще частіше гуляти на свіжому повітрі і налягати на вітаміни, точніше, овочі і фрукти.
Терези (24.09 — 23.10)

Терезам необхідно звертати увагу на знаки, які цього дня може надсилати їм доля: нічого в їхньому житті не буде відбуватися просто так, все буде мати свій — дуже важливий — сенс. До того ж підказки стосуватимуться не тільки найближчого, але і далекого майбутнього — вони будуть розраховані на серйозну перспективу. Передусім це торкнеться — як не пафосно це прозвучить — вибору життєвого шляху: в ці дні представники знака досить ясно і чітко побачать — і, відповідно, усвідомлять, — чим саме вони хочуть займатися, і зроблять відповідні життєві кроки.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...