Доля подарує шанс, але не всім: Козероги потраплять у неприємності, а Леви отримають цікаві пропозиції - гороскоп на 3 вересня

У п'ятницю, 3 вересня, Тельці опиняться на заході після якого їхнє життя може змінитися, у Близнюків буде натхненний настрій, а Леви отримають цікаві й перспективні пропозиції – як особисті, так і ділові. Водночас час на Козерогів чекають перешкоди і складнощі, а у Скорпіонів щасливий випадок може почати нову сторінку в житті, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 3 вересня. Кому варто відкласти сентименти, а хто не зможе просунутися вперед, читайте далі.

Овен

Аж занадто різних офіційних зустрічей та роботи, пов'язаною з бюрократичними інституціями, ви ніби перебуваєте у постійному контакті з відповідальними особами. А може і самі вже стали такою особою.

Телець

Можете опинитися раптово на якомусь святі, і це буде зовсім не пересічна подія у вашому житті, оскільки вона здатна змінити ваші погляди, та і саме життя також може змінитися саме після цього святкування.

Близнюки

Ви відчуваєте приплив сил, і навіть велика кількість різнопланових завдань вас не вганяє в ступор, а надихає. Тож ви зібрані, конкретні, відповідальні, плануєте свої кроки, розподіляєте навантаження і точно все опрацьовуєте, збираючи овації.

Рак

Сьогодні немає часу на різні сумніви, думки та фантазії, бо ви вже все собі запланували, а сьогодні тільки чітко виконуєте плани та приписи, згідно графіка та поставлених цілей. Причому, все це робите дуже швидко та вправно

Лев

Матимете цікаві і перспективні пропозиції, які особисті, так і ділові, які можуть прийти від людей які добре і давно вас знають, від ваших колишніх (коханих чи працедавців), людей з минулого, може навіть дуже давнього.

Діва

Немає часу на сентименти – просто беріть і робіть те, що вам потрібно, не зважаючи на різні обставини та тих, хто намагається вас тягнути назад. Будь-яка дія сьогодні важлива, оскільки здатна переломити хід історії і привести вас до успіху.

Терези

День спокою та рівноваги. Ви уже відновлюєтесь після бурхливого тижня, в ідеалі - проводите час зовсім не на роботі. Але якщо доводиться працювати, то ставите собі мінімальні завдання і більше думаєте, аніж робите щось.

Скорпіон

Якийсь щасливий випадок може розпочати у вашому житті нову сторінку. Приміром, виграєте у лотерею та станете мільйонером, чи переможете у конкурсі і отримаєте нову роботу чи якусь гарну можливість.

Стрілець

Ніби все спокійно, ви потроху виконуєте звичну роботу, дуже не напружуєтесь, але сьогодні може раптом виникнути думка про те, як вам вже все набридло, і час би уже змінити щось у вашій діяльності, бо стає нудно.

Козеріг

Ви не зможете просуватися вперед, робити якісь сміливі кроки, бо з'являються якісь перепони та складнощі. А може це ви самі собі виставили ці перепони і просто не бачите поки потреби кудись рухатись, тож і виграєте час.

Водолій

З'являється можливість провести цей день у розслабленому стані, трохи відпочити. І це буде не лише ваше бажання, хтось турбується про те, щоб вам було добре і захоче бути разом у цей чудовий день.

Риби

Про всяк випадок потрібно буде озброїтися і дотримуватися правил безпеки, оскільки збільшується вірогідність різних злочинних дій проти вас чи вашого майна. Тому зараз краще тримати порох сухим і міцніше закривати двері.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...