Доля усміхнеться талановитим: Гороскоп на 14 серпня

14 серпня завантажте себе справами. Чим більше роботи заплануєте, тим легше цей день мине. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дратуватиме, що усі навколо вас не розуміють, - говорить астрологиня. – Доведеться регулярно повертатися до рішень, які приймали на початку літа. Не знатимете, кому зараз варто довіряти. Не засмучуйтеся, якщо щось не вдається. Все складеться добре для вас. Тельці та Водолії, Леви і Скорпіони мають шанс розбагатіти і здобути усе, чого забажають. Ранок буде важким, але вже в обід відчуєте, як справи налагодяться. Доля усміхнеться талановитим та самоорганізованим. Не спізнюйтеся. Непунктуальність зараз дорого коштуватиме".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Їм навряд чи сподобається ваша ідея розпочати вдома ремонт чи купити нові меблі. Через це може розгорітися сварка. Неправильне харчування призведе до проблем з печінкою і підшлунковою. Відмовтеся від гамбургерів і смаженої картоплі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не позичайте гроші. Борг стане для вас справжнім випробуванням. Якщо не вистачає на новий ноутбук чи авто, відкладіть покупку до кращих часів. Зосередитися на роботі завадить тривожність. Позбутися її допоможе візит до психолога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки доведеться відповісти. Добро вертатиметься до вас сторицею. Безглуздо сперечатися з людьми, які насолоджуються, коли когось критикують та ображають. Промовчіть і чим скоріше змініть співрозмовника.

Рак (22 червня – 22 липня)

Найкращий час для початку нового курсу навчання. Нові наставники підкажуть, чим займатися, аби стати багатим та успішним. Вдалими будуть знайомства у соцмережах. Для декого перше побачення переросте в неймовірний роман.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Витрати перевищують заробітки. Не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що заважає рухатися вперед. Дехто наважиться піти на курси дизайну чи програмування. Не спішіть з вибором нової професії. Знайти роботу зараз буде складно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гроші надходитимуть вчасно. Ви не відчуватимете серйозних фінансових проблем. Не час виставляти у продаж власну нерухомість. У бізнесі оберіть стратегію малих кроків. Не варто змінювати обладнання чи наймати новий персонал.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Добре заробити зможуть наполегливі і терплячі. Усім кортить змін. Але це не привід звільнятися та переїжджати в іншу країну, бо ускладните становище.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Щоб встигнути більше, завантажте другу половину дня. Це найбільш вдалий і плідний період. Вдаватимуться справи, які зайшли в глухий кут. Не поспішайте казати "так" нав'язливим продавцям. Вони пропонуватимуть неякісний товар за великі гроші.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Діжка бажань не має дна. Причиною зайвих витрат стане прагнення задовольнити безліч власних потреб. Умійте вчасно спинитися. Виходьте з дому з обмеженою сумою. Не варто відкривати нові кредитки. Спочатку погасіть усі борги.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

У вашому розпорядженні не буде достатньої суми грошей. Але надійдуть цікаві фінансові пропозиції. Розгляньте їх. То буде підказка, як знайти вихід зі скрути. Увечері зустрінете когось із давніх друзів. Не робіть вигляд, що не впізнали. Ця зустріч принесе позитивні емоції, яких зараз так бракує.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відкриєте в собі нові таланти. Це призведе до позитивних змін на роботі. Гроші знайдуть шлях до вашого гаманця. Зумієте купити річ, про яку довго мріяли. Новий смартфон чи ноутбук обирайте у середу чи суботу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий період для зміни місця роботи. Руйнуйте стереотипи і дійте, як підказує серце. Вдалий час для підготовки до переїзду. Знайдете житло своєї мрії. Не провокуйте старіння шкіри обличчя. Використовуйте менше тонального крему.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...