Допоможуть зняти рожеві окуляри: Що означатимуть наші сни у період від 4 до 10 жовтня

Довіряти снам чи ні — кожен вирішує сам, але заперечувати те, що вони, будучи продуктом роботи підсвідомості, мають свій — можливо, не завжди зрозумілий нам — сенс, не можна, зазначають Патріоти України.

Можливо, не варто сліпо і фанатично дотримуватися їхніх "порад" у повсякденному житті, але дослухатися до них можна і потрібно — підказки нашого внутрішнього голосу, які отримує людина у вигляді сновидінь, часто виявляються важливими і цінними. Що насниться нам цього тижня — від 4 до 10 жовтня?

Ніч проти 4 жовтня

Сни нинішньої ночі допомагають розлучитися зі своїми ілюзіями і подивитися на своє життя без прикрас і рожевих окулярів, тому вони можуть бути неприємними. Однак вони — родичі гірких, але необхідних ліків, без яких не вдасться одужати. Тому, побачивши уві сні, що друг або приятель завдали вам серйозну образу, подумайте про те, яку дійсно роль — позитивну або негативну — він грає у вашому житті.

Ніч проти 5 жовтня

Сни нинішньої ночі не тільки є віщими, але і несуть важливу інформацію, на яку необхідно звернути увагу. У зв'язку з цим необхідно запам'ятати все, що присниться в цей час. У розшифуванні сновидінь необхідності не буде — їх потрібно буде сприймати прямолінійно.

Ніч проти 6 жовтня

Сни цієї ночі — як жахи: вони лякають людину, а на ранок залишають по собі неприємний "післясмак". Проте, незважаючи на все сказане вище, є привід для радості: вони абсолютно нічого не значать для людини, яка їх побачила. Максимум, що вони можуть принести, — це поганий настрій на початку дня, тому не варто через них перейматися.

Ніч проти 7 жовтня

Сни нинішньої ночі збуваються вкрай рідко і не несуть в собі навіть найменшої корисної інформації, тому, яким би не був їхній сюжет, не варто звертати на них уваги.

Ніч проти 8 жовтня

Сни нинішньої ночі часто бувають вкрай неприємними — в них "показують" страшні обставини, дійовими особами яких є справжні монстри. Не варто звертати уваги на такі "трилери" — до реальних життєвих подій вони, на щастя, не мають жодного стосунку.

Ніч проти 9 жовтня

Сни нинішньої ночі збуваються рідко, але вони можуть нести в собі важливу інформацію, яка допоможе вирішити важливе питання наяву. Головне, серйозно підійти до їхньої розгадки, що виявиться не такою вже простою справою — побачене буде зашифровано, тому прямолінійно сприймати її не слід.

Ніч проти 10 жовтня

Сни нинішньої ночі рідко стають віщими, тому перейматися з їх приводу, навіть якщо вони здадуться вкрай неприємними, не слід. А ось звернути на них увагу — необхідно, оскільки вони дають зрозуміти, чи правильно людина розпоряджається властивою йому енергетикою. Сон із негативним "післясмаком" свідчить про те, що в цій справі у неї є перекіс: вона жертвує однією стороною життя заради іншого — наприклад, присвячує час роботі і геть-чисто забуває про кохану людину — і навпаки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...