Досягнуть великих висот: Глоба назвав знаки Зодіаку, в життя яких вже скоро увірвуться важливі зміни

Гороскоп 2021 прогнозує трьом знакам Зодіаку важливі зміни, які відбудуться в їхньому житті вже на цьому тижні. Відомий астролог Павло Глоба закликає людей, народжених під цими сузір'ями, починати діяти, щоб домогтися висот, виправити минулі помилки і навчитися чомусь новому. Про це пише slovofraza, передають Патріоти України.

Телець

Для Тельця настає дуже яскравий час, коли ви зможете виправити помилки минулого і впустити в життя зміни. Павло Глоба радить тримати в секреті подробиці особистого життя, щоб не нажити недоброзичливців і заздрісників. На роботі - відмінний час для поїздок і відряджень.

Рак

Раки на цьому тижні будуть на гребені хвилі, але тільки якщо будуть проявляти ініціативу і знайдуть мотивацію. Це дуже важливо для роботи, бізнесу, кохання та інших аспектів. Павло Глоба вважає, що в особистому житті Раків може початися незвичайний період: вам може здаватися, ніби щось подібне з вами вже було, і вас переслідує почуття дежавю.

Терези

Терези зможуть змінити своє життя на цьому тижні. І хоча на роботі можливі деякі проблеми і нові завдання від керівництва, це стане для вас шансом навчитися новому і набратися досвіду. Крім того, у вас можуть зав'язатися любовні відносини на цьому тижні, які можуть стати перспективними. Головне - не квапте події.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...