Достаток і небувала удача: ТОП-5 знаків Зодіаку, яким дуже пощастить у рік Тигра

У Новий рік 2022 в свої права вступить Чорний Водяний Тигр – тварина хоч і норовлива, але справедлива. Він благоволить активним і цілеспрямованим людям, які не звикли відсиджуватися в сторонці і не бояться кардинально змінювати своє життя. У наступаючому році на особливу протекцію великої смугастої кішки зможуть розраховувати п'ять знаків зодіаку, передають Патріоти України.

Астрологи виділяють п'ять знаків зодіакального кола, які в 2022 році зможуть заручитися підтримкою фортуни.

Тілець

Наступаючий рік принесе Тільцям фінансову стабільність і кар'єрне зростання. Перед представниками земного знака відкриваються надзвичайні перспективи, не виключені вигідні ділові пропозиції, які забезпечать зростання заробітної плати. Зростання добробуту допоможе зробити великі покупки, про які ви давно мріяли. Однак розслаблятися не доведеться, робота буде займати левову частку вашого часу.

Реклама

Діва

Фортуна обдарує своєю прихильністю і один з найбільш працьовитих знаків зодіаку. Діви не звикли пасувати перед труднощами і беруться за виконання найскладніших завдань. Така завзятість і цілеспрямованість принесуть свої плоди: ваші старання будуть відзначені керівництвом. Дівам, які занудьгували на одному місці можна задуматися про зміну роботи, цей рік буде вирішальним, щоб максимально проявити свої професійні навички.

Терези

Щастя і удача не будуть полишати представників знака стихії Повітря до кінця року. Терезам доведеться пережити приємні зміни в особистому житті. Вільні зустрінуть людину, з якою захочуть йти рука об руку довгі роки, а ті, хто в парі зможуть почути довгоочікувану пропозицію.

Козоріг

Новий рік 2022 для Козерогів не обійдеться без запаморочливих змін. Кожен новий поворот долі стане для вас безцінним досвідом, з якого ви винесете важливі життєві уроки. Вільні люди зустрінуть людину, близьку по духу, яка стане не тільки другом і однодумцем, а й коханим.

Риб

Емоційні та креативні Риби – одні з везунчиків 2022 року. Новий рік принесе вам багато приводів для радості і щирих посмішок. Приємні зміни можуть трапитися в будь-якій важливій сфері життя: підвищення по службі, довгоочікувана подорож або доленосна зустріч. Яскраві враження і позитивні емоції наступаючий рік припас Рибам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...