"Доведеться покидати домівки": Переможниця "Битви екстрасенсів" здивувала передбаченням про майбутнє Росії

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова зробила передбачення про майбутнє Росії. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

Яну Пасинкову її читачі запитали, що у майбутньому чекає на росіян. Вона зазначила, що їм доведеться покидати свої домівки. "Тремтіти, боятися, покидати свої домівки. Залишати абсолютно все своє життя в минулому, без надії повернутись. Ось це все чекає на Росію", - сказала Яна Пасинкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Доведеться покидати домівки": Переможниця "Битви екстрасенсів" здивувала передбаченням про майбутнє Росії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 17:57

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова зробила передбачення про майбутнє Росії. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Яну Пасинкову її читачі запитали, що у майбутньому чекає на росіян. Вона зазначила, що їм доведеться покид...

Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 13 вересень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Козеріг. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і зробіть кроки в напрямку їх досягнення. Не бійтеся вих...