Довіряй, але перевіряй? ТОП-3 знаки Зодіаку, які зраджують своїм половинкам найчастіше

Астрологи назвали топ-3 знаки Зодіаку, серед яких найбільше зрадників, передають Патріоти України.

Водолій

Другий половинці складно задовольняти бажання Водолія, оскільки вони змінюються майже кожен день і зі швидкістю світла. Водолій в результаті думає, що всім буде краще, якщо різні бажання він буде реалізовувати з різними людьми. Супер стратегія, однак жодна сім'я після її застосування не виживає.

Скорпіон

Скорпіона називають найгарячішим коханцем Зодіаку, але його не можна назвати надійним. Через невгамовного лібідо представник цього знака не завжди може зупинити себе. Постійному партнерові доведеться постаратися. Не тільки часто проводити час в ліжку, але і знайти родзинку для свого коханця.

Стрілець

Рано чи пізно партнер набридає Стрільця, і пощастить, якщо він спочатку завершить одні відносини, а потім почне інші. Але буває і по-іншому, хвилинна слабкість, порив, буря пристрасті - всі ці виправдувальні кліше є тим, чим живе Стрілець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...