Дріб'язкові соціопати, мстиві стукачі: Астрологи розповіли, якими насправді є деякі знаки Зодіаку

Астрологи розповіли про найбільш небезпечні знаки Зодіаку. Про це повідомляє mixnews, зазначають Патріоти України.

Лев

Вони завжди зайняті тільки собою і залученням уваги. Леви дріб'язкові, скупі і егоцентричні. Вони готові займатися самозамилуванням цілодобово.

Терези

Ці люди не знають, які забаганки і вимоги у них з'являться через годину. Догодити Терезам нереально. А ще Терези - маніпулятори. Ви намагаєтеся виглядати круто, але всі бачать, що ваш внутрішній світ - порожній.

Скорпіон

Це мстивий монстр. Ці люди проектують свою невпевненість в собі на всіх оточуючих. Скорпіони люблять дивитися на страждання інших і отримують більше всіх їх близькі.

Козоріг

Козероги - кращі на планеті стукачі. Люди, готові йти по головах заради своєї мети. Їх не хвилює ніхто, крім себе.

Риби

Все життя риби - одне суцільне нещастя. Ваша нездатність постояти за себе перетворює ваше життя в хаос. А ваша заздрісність робить з вас лузера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...